Economia alternativa

Vilanova obre el període d’inscripcions pel XIV Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

El mercat torna a la rambla de Sant Jordi el diumenge 18 de desembre

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-11-2016 17:33 Lectures 3185
Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi. Ajuntament de Vilanova

Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi. Ajuntament de Vilanova

A partir del dimarts 15 de novembre, i fins el divendres 25 de novembre, s'obre el període d'inscripció per la dissetena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, o bé via web a traves de la carpeta ciutadana clicant aquest enllaç http://www.vilanova.cat/jsp/tramits/detall.jsp?id=17740

La propera edició del Mercat de Segona Mà es farà al llarg del matí del diumenge 18 de desembre a la rambla Sant Jordi. Hi ha un total de 340 taules disponibles per als ciutadans que hi vulguin participar.

Al Mercat de Segona Mà es seguirà comptant amb la participació del Banc del Temps i d'ECOL3VNG Moneda Social Turuta, També tornarà la calculadora de CO2 per tal que els interessats puguin consultar quina ha estat la seva contribució a evitar les emissions d'aquest gas. Els més petits podran gaudir a la zona Ecokids amb el castell inflable de la recollida selectiva. L'espai de la Ecoemprenedoria Escolar servirà per a que les diferents escoles de la ciutat disposin d'un espai on poder posar en pràctica les actituds empresarials relacionades amb el respecte i la cura pel medi ambient. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No