Centre Vila

La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener

L’activitat a la pista de gel del Centre Vila complementarà el Mercat de Reis de la Rambla de Sant Francesc

Redacció Vilafranca del Penedès 03-01-2017 8:12 Lectures 1530
La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener. EIX

La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener. EIX

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila mantindrà oberta la pista de gel fins el diumenge 8 de gener. Els comerciants han decidit allargar l’activitat a la pista de gel cinc dies més, per no perjudicar les activitats programades a la Rambla de Sant Francesc durant la campanya de Nadal.

“Les maniobres que s’han de fer per desmuntar la pista, per treure el gel i la plataforma, deslluirien el Mercat de Reis i altres activitats que hi ha a la Rambla aquesta setmana”, va explicar ahir el president de l’associació Centre Vila, Fèlix Hill. Segons ell, l’Ajuntament de Vilafranca n’ha parlat directament amb els paradistes del mercat ambulant  i han pactat mantenir la pista de gel fins el dia 8 (coincidint amb el primer diumenge de rebaixes) perquè tothom en surti beneficiat.

Fins ara han passat per la pista de gel entre 9.000 i 10.000 patinadors. L’Associació Centre Vila creu que aquest any mantindrà les xifres d’anys passats a final de campanya. Durant la passada campanya de Nadal més de 14.000 patinadors van passar per la pista de gel de Vilafranca. L’afluència de grups concertats (escoles, entitats i institucions de tota la comarca) va tornar a ser un èxit. Aquests grups concertats responen a la voluntat de Centre Vila que cap nen no es quedi sense patinar durant les festes de Nadal.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No