Nadal 2016

El comerç de Vilafranca consolida la pista de gel com a reclam dinamitzador de la campanya de Nadal

Marta Vivas: 'Tenint en compte les dimensions de la pista, no podem créixer més, si volem garantir la qualitat del servei que estem oferint en aquest moment'

Redacció Vilafranca del Penedès 10-01-2017 9:35 Lectures 1569
El comerç de Vilafranca consolida la pista de gel com a reclam dinamitzador de la campanya de Nadal. EIX

El comerç de Vilafranca consolida la pista de gel com a reclam dinamitzador de la campanya de Nadal. EIX

Uns 14.000 patinadors han passat per la pista de gel de Vilafranca entre el 3 de desembre i el 8 de gener. La pista que l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila instal·la, cada any, a la rambla de Sant Francesc consolida aquesta xifra que s’ha repetit els últims anys com el seu sostre de patinadors. “Tenint en compte les dimensions de la pista, no podem créixer més, si volem garantir la qualitat del servei que estem oferint en aquest moment”, explica la presidenta de Centre Vila, Marta Vivas.

Aquest any, la pista ha recuperat patinadors de pobles del voltant: Sant Sadurní d’Anoia, Igualada o Vilanova i la Geltrú. I ha notat un increment del nombre de grups en hores convingudes, fora de l’horari públic. Entitats, associacions, escoles, grups de serveis socials i clubs esportius, a més dels usuaris particulars, han convertit la cita anual a la pista de gel en una nova tradició de les festes de Nadal.

Els comerciants de Centre Vila han registrat aquest Nadal increments de vendes desiguals, segons el sector. Es percep, però, un augment generalitzat, seguint la tònica que ja es va registrar l’any passat (amb increments del 2%-3%), però també hi ha hagut repunts de fins al 10%, en alguns casos concentrats més en la campanya de Reis.

La pista de gel ha estat també un reclam el primer cap de setmana de la campanya de rebaixes, que ha començat animada i amb bones perspectives.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No