Nadal 2016

El comerç de Vilafranca consolida la pista de gel com a reclam dinamitzador de la campanya de Nadal

Marta Vivas: 'Tenint en compte les dimensions de la pista, no podem créixer més, si volem garantir la qualitat del servei que estem oferint en aquest moment'

El comerç de Vilafranca consolida la pista de gel com a reclam dinamitzador de la campanya de Nadal. EIX

El comerç de Vilafranca consolida la pista de gel com a reclam dinamitzador de la campanya de Nadal. EIX

Uns 14.000 patinadors han passat per la pista de gel de Vilafranca entre el 3 de desembre i el 8 de gener. La pista que l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila instal·la, cada any, a la rambla de Sant Francesc consolida aquesta xifra que s’ha repetit els últims anys com el seu sostre de patinadors. “Tenint en compte les dimensions de la pista, no podem créixer més, si volem garantir la qualitat del servei que estem oferint en aquest moment”, explica la presidenta de Centre Vila, Marta Vivas.

Aquest any, la pista ha recuperat patinadors de pobles del voltant: Sant Sadurní d’Anoia, Igualada o Vilanova i la Geltrú. I ha notat un increment del nombre de grups en hores convingudes, fora de l’horari públic. Entitats, associacions, escoles, grups de serveis socials i clubs esportius, a més dels usuaris particulars, han convertit la cita anual a la pista de gel en una nova tradició de les festes de Nadal.

Els comerciants de Centre Vila han registrat aquest Nadal increments de vendes desiguals, segons el sector. Es percep, però, un augment generalitzat, seguint la tònica que ja es va registrar l’any passat (amb increments del 2%-3%), però també hi ha hagut repunts de fins al 10%, en alguns casos concentrats més en la campanya de Reis.

La pista de gel ha estat també un reclam el primer cap de setmana de la campanya de rebaixes, que ha començat animada i amb bones perspectives.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!