Dones emprenedores

El col·lectiu Talent Femení participa al Fòrum 2017 Fem Talent

Fem Talent fòrum és una trobada de referència per compartir bones pràctiques i experiències liderades per dones

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-01-2017 10:22 Lectures 976
El col·lectiu Talent Femení participa al Fòrum 2017 Fem Talent. EIX

El col·lectiu Talent Femení participa al Fòrum 2017 Fem Talent. EIX

Talent Femení, Associació de dones emprenedores de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, va participar el passat divendres en una taula rodona al “Fòrum 2017”, organitzat per “Fem Talent, promoció de la igualtat” al Parc Tecnològic Barcelona Nord, sota el títol “És el moment: Valora’t”.

Susana Villagrasa, presidenta de Talent Femení, va aprofitar l'oportunitat per presentar l’associació i promocionar les tres comarques. El tema de la seva ponència va ser l'associació i la cooperació com a valor. Talent Femení es va presentar davant de totes les associacions de Catalunya que hi varen ser representades.

Un any més, Fem Talent fòrum ha sigut una trobada de referència per compartir bones pràctiques i experiències liderades per dones a la nostra economia i societat. En aquesta edició, els temes s'han centrat en posar en valor el talent de les dones, motivar a les dones que posin en valor la seva trajectòria professional, així com fer una doble mirada mostrant experiències de dones que financen projectes innovadors o que han rebut finançament.

Al mateix acte s'ha reconegut a Queta Domènech, sotspresidenta de Talent Femení i presidenta de Vallformosa, per la seva trajectòria professional. També entre el premiats es va premiar el  periodista Jordi Èvole pel capítol “Nosotras” emès al seu programa “Salvados” de la Sexta.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres