Cambra de Barcelona

L’empresa vilanovina Canopack Technologies participarà a la Fira Pacgraf Cuba

L’empresa d’envasats serà present a la fira, que facilita l’entrada d’empreses catalanes a Cuba

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-02-2017 17:21 Lectures 1593

L’empresa vilanovina d’envasats CANOPACK TECHNOLOGIES SL serà present a la 1ª Edició de la Fira PACGRAF Cuba, que se celebrarà demà dia 7 fins al 9 de febrer al recinte PABEXPO de L’Havana. Fira Barcelona International ha sigut seleccionada pel Ministeri de Comerç Exterior e Inversió estrangera com l’empresa organitzadora oficial de les primeres fires sectorials de l’illa.

L’empresa vilanovina, que disposa de plantes d’embotellament i envasament de productes alimentaris, compartirà espai amb nou empreses catalanes més del sector de l’embalatge, packaging i arts gràfiques a l’espai que té disponible la Cambra de Comerç de Barcelona a la Fira PACGRAF. Aquest és el lloc idoni per a les PIMES que tinguin com a objectiu internacionalitzar-se i exportar a Cuba, que fruit del context polític s’ha obert un mercat pràcticament nou amb una demanda creixent i una escassa oferta interna.

El mercat cubà es troba en plena expansió gràcies a la nova llei d’estrangeria, que dóna suport a la inversió estrangera a l’illa. Aquests canvis en la legislació cubana, que suposa una major obertura al comerç internacional, ja s’està traduint en un augment de les exportacions, que en el cas català van créixer un 50% el 2015 respecte a l’any anterior, assolint els 295 milions d’euros.

Amb l’objectiu d’aprofitar les noves oportunitats de negoci que s’estan generant a Cuba, la Cambra de Comerç de Barcelona està realitzant sessions informatives, de networking, fires i diverses missions comercials, que s’engloben en el Pla Cuba 2017.

Finalment, la signatura entre Catalunya i Cuba del primer acord comercial a finals del 2016 per intensificar les relacions comercials comportarà un augment de les exportacions de les empreses catalanes a l’illa, que ja espera construir 85.000 habitacions d’hotel en els propers quatre anys.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No