Carnaval 2017

Els gremis de carnissers i xarcuters preveuen vendre 250.000 quilos de botifarra d’ou durant el carnaval

Una botifarra d’ou amb alls tendres guanya el Concurs de Botifarra Innovadora de la Fundació Oficis de la Carn

ACN Barcelona 16-02-2017 22:06 Lectures 2927
Botifarra d'ou. EIX

Botifarra d'ou. EIX

Els gremis de carnissers i xarcuters de Catalunya preveuen que les 2.225 botigues que hi estan adscrites venguin una mitjana de 150 quilos de botifarra d’ou des d’aquest cap de setmana fins a acabar les festes de Carnaval, fet que suposaria unes vendes globals de 250.000 quilos. “Som optimistes i esperem que hi hagi un increment de vendes seguint la incidència positiva dels últims anys” ha puntualitzat Pròsper Puig, president de la Confraria del Gras i Magre. En paral·lel, la Fundació Oficis de la Carn, amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters, organitza el Concurs de Botifarra d’Ou Artesana 2017 com a acte d’inici de la setmana de Carnestoltes. Valentí Fàbregas, de Fàbregas Xarcuters de Barcelona, ha guanyat la categoria de botifarra tradicional i Josep Terradellas, de Can Cerilles de Manlleu (Osona) s’ha endut la de botifarra innovadora amb una botifarra d’ou i alls tendres.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No