Turisme on line

En marxa la plataforma de venda de producte turístic de l'Estació Nàutica de Vilanova

Lloveras: 'Vilanova i la Geltrú és una gran desconeguda i ara tenim una gran oportunitat de treballar en el disseny d'un tipus de turisme que s'adapti a la ciutat'

En marxa la plataforma de venda de producte turístic de l'Estació Nàutica de Vilanova. Estació Nàutica

En marxa la plataforma de venda de producte turístic de l'Estació Nàutica de Vilanova. Estació Nàutica

El Club Nàutic va ser l'escenari escollit per l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú per presentar la plataforma web de comercialització de producte turístic de la ciutat. Sota el nom de http://www.envilanova.com l'Estació Nàutica ha posat en marxa un web on l'usuari pot comprar tot tipus de productes turístics de Vilanova i la Geltrú de manera directa, fàcil i sense intermediaris i amb preus de tota mena. Tal i com va destacar el gerent de l'Estació Nàutica, Joan Manuel Gallego, la nova plataforma "no és només un web sinó que respon a una estratègia molt intensa a les xarxes socials per tal de trobar el visitant ideal i respondre a les seves necessitats." Els productes introduïts al web son responsabilitat directe dels diferents proveïdors o socis de l'entitat. El web actua com a central de reserves i ofereix les diferents activitats de manera individual o a través de paquets. L'aflorament de totes les activitats i ofertes turístiques de la ciutat a través d'aquest web fa que "es tingui una visió molt més acurada de tot el que s'està fent, i per tant ja podem sortir a vendre a l'exterior amb moltes més garanties."

La trobada de presentació de la nova plataforma de comercialització de l'Estació Nàutica va aconseguir una gran concentració de públic interessat en aquest nou producte que va seguir les intervencions amb una gran atenció i expectació. Entre els assistents cal destacar la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; del regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet; del president de l'Estació Nàutica, Carlos Díaz, i d'un gran nombre de representants d'entitats, gremis i indústries del sector.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras va remarcar la importància de posicionar Vilanova i la Geltrú com a una ciutat que també es turística. "D'aquí la importància de comercialitzar els productes turístics dels que disposem, d'un manera ordenada. És per aquest motiu que cal felicitar a l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú i a la seva gerència per aquest projecte que finalment ha esdevingut una realitat després de gairebé dos any de treball intens." L'alcaldessa va afegir que aquest era també un clar exemple de cas d'èxit a partir de la col·laboració entre estaments públics i privats. A més va assenyalar que s'estan començant a donar les primeres passes en la implementació del Pla de Màrqueting Turístic i que en breu es convocarà de nou la Taula de Turisme i Comerç, "perquè Vilanova i la Geltrú és una gran desconeguda i ara tenim una gran oportunitat de treballar en el disseny d'un tipus de turisme que s'adapti a la ciutat."

Per la seva banda, Carlos Díaz, president de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, va explicar que aquesta nova plataforma suposava que ja "es pot ensenyar i posar en valor el producte turístic que tenim. Gràcies a la nova plataforma es pot oferir valor afegit més enllà de les platges. Ara podem comercialitzar productes, tenir un catàleg actualitzat dia a dia, fer venda directa al client finalista, actuar de motor de reserves i oferir una passarel·la bancària fiable i segura per al pagament." Díaz també va voler posar l'accent en el treball de posicionament del web i de les xarxes socials de l'Estació Nàutica per tal de donar una molt bona visibilitat a aquest nou producte. El president també espera que els associats connectin les seves pàgines web a aquesta plataforma per tal d'actuar com a prescriptors de la mateixa, molt especialment els hotels i càmpings. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!