Plató de rodatge

Gran expectació en el rodatge d'un anunci aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú

Desenes de persones es van apropar a la plaça de la Vila per seguir el minut al minut de la gravació del nou spot de Vichy Catalan

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-04-2017 12:25 Lectures 6478
Gran expectació en el rodatge de Vichy Catalan aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú. Núria Picas

Gran expectació en el rodatge de Vichy Catalan aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú. Núria Picas

Desenes de persones es van apropar diumenge al matí a la plaça de la Vila de Vilanova per seguir el minut al minut de la gravació del nou spot de Vichy Catalan. La plaça de la Vila es va tornar a convertir aquest cap de setmana en un plató de rodatge, concretament perla gravació del nou espot publicitari de la marca Vichy Catalan, patrocinadora de la selecció catalana de voleibol platja.

Precisament, aquesta setmana l'agència Node Garraf ha anunciat la creació del NODE Film Cúster, una iniciativa perquè els ajuntaments facilitin al màxim les gestions que impliquen els rodatges de cinema i publicitat, de la que els municipis poden beneficiar-se a través de taxes, però també de la promoció que suposa convertir-se en escenari d'una pel·lícula o d'un anunci.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres