Diputació de Barcelona

Els mercats de Vilanova necessiten una inversió de més de mig milió d'euros

El govern local demana el suport de la Diputació de Barcelona i lliura un dossier amb una memòria d'intervencions i millores al Mercat de Mar i al del Centre

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-04-2017 9:33 Lectures 1984
Mercat del centre. Ajuntament de Vilanova

Mercat del centre. Ajuntament de Vilanova

Isaac Albert, Diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, ha visitat aquest matí els mercats municipals de Vilanova i la Geltrú i s'ha reunit amb l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; i amb el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet. El diputat ha vingut acompanyat del seu assessor, Carles Feiné, i pel cap de l'Oficina de Marcats i Fires de la Diputació de Barcelona, Xavier Torrent.

El diputat s'ha interessat pel Mercat de Mar i pel Mercat del Centre i se li ha lliurat un dossier sobre l'estat d'aquestes dues instal·lacions. A aquest dossier el Servei de Projectes i Obres de l'Ajuntament realitza una diagnosi i una memòria de diferents actuacions que caldria dur a terme a aquests dos equipaments. En aquest sentit es manifesta que el Mercat del Centre necessitaria una inversió de 400.000 euros, mentre que al Mercat del Centre hauria de ser de 135.000. Isaac Albert ha recollit la proposta però ha manifestat que en principi el seu departament no realitza inversions d'aquests tipus, però que trobaria canals adequats a la Diputació per tal de veure si es poguessin trobar altres línies de col·laboració. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres