Setmana Santa 2017

Sitges preveu una ocupació hotelera del 85% aquesta Setmana Santa

La màxima afluència serà entre dijous i diumenge i de mitjana els turistes preveuen estar entre dues i tres nits al municipi

Redacció Sitges 11-04-2017 20:42 Lectures 2564
Sitges preveu una ocupació hotelera del 85% aquesta Setmana Santa. Ajuntament de Sitges

Sitges preveu una ocupació hotelera del 85% aquesta Setmana Santa. Ajuntament de Sitges

Els hotels a Sitges preveuen una ocupació del 85 % aquesta Setmana Santa. La bona climatologia podria contribuir a les reserves d’última hora fet que faria augmentar les xifres d’ocupació durant aquests dies. La màxima afluència serà entre dijous i diumenge i de mitjana els turistes preveuen estar entre dues i tres nits al municipi.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges, Aurora Carbonell, explica que “de moment tenim bones expectatives tant als hotels, com càmpings i establiments turístics i, si el temps no falla, podríem parlar d’una molt bona Setmana Santa”.

Un dels sectors que espera també arribar a tenir un índex important de visitants és el de les platges. El president de l’Associació Turística de Platges de Sitges, Manel Martínez, explica que “durant les properes setmanes anirem desplegant tots els serveis de forma progressiva fins a mitjans del mes de maig quan ja estaran disponibles al 100%”. Aquest any l’associació compleix 30 anys i per celebrar-ho prepara un programa d’activitats que tindrà lloc a principis del mes de juny.

La regidora Aurora Carbonell recorda que el servei de socorrisme estarà operatiu per a l’inici oficial de la temporada d’estiu, al juny. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres