Fira Medieval

El Cubelles Medieval reedita l'èxit amb més de 20.000 visitants

La 6a edició de la Fira Cubelles Medieval ha superat totes les previsions i expectatives d'afluència de públic, especialment divendres i diumenge

Redacció Cubelles 18-04-2017 11:27 Lectures 1524

Arxivat a:

El Cubelles Medieval reedita l'èxit amb més de 20.000 visitants. Ajuntament de Cubelles

El Cubelles Medieval reedita l'èxit amb més de 20.000 visitants. Ajuntament de Cubelles

La 6a edició de la Fira Cubelles Medieval ha superat totes les previsions i expectatives d'afluència de públic, especialment divendres i diumenge. L'organització estima que enguany s'han superat les 20.000 persones que han passejat pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

També la Fira Medieval ha tingut un impacte molt positiu sobre el comerç i especialment al sector de la restauració local, on diversos restaurants col·laboradors han adaptat els menús i cartes a la temàtica de l’edat mitjana. El sector ha notat l’afluència de públic omplint els seus locals arribant a exhaurir existències.

Prova de l’interès que suscita el Cubelles Medieval entre la ciutadania i els visitants es troba a Internet i a les xarxes socials. La pàgina del web municipal dedicat al Cubelles Medieval va superar les 16.800 visites i la pàgina de Facebook del Penedès Marítim va acumular més de 50.000 visualitzacions de les publicacions dels continguts referents a la Fira Medieval.

La regidoria de Turisme, comerç i fires valora molt positivament l’edició d’enguany i la bona acceptació que han tingut les noves propostes, com la nova decoració de carrers i edificis, la nova programació i els espectacles itinerants.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No