Fira de fires

Canyelles concentra els principals esdeveniments de la primavera al Vade Fires

La Fira de Sant Ponç, la Cargolada Popular i la Fira del Motor són algunes de les propostes d'aquest diumenge a Canyelles

Redacció Canyelles 16-05-2017 20:28 Lectures 2121
Canyelles concentra els principals esdeveniments de la primavera al Vade Fires. Ajuntament de Canyelles

Canyelles concentra els principals esdeveniments de la primavera al Vade Fires. Ajuntament de Canyelles

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha presentat aquest dilluns una nova edicio del Vade Fires, que arriba amb l'objectiu de posar en valor el sector comercial amb la participació de gairebé la totalitat de comerços i botigues del municipi. Els establiments posaran a la venda els seus articles amb parades al carrer i ompliran de punta a punta el centre del Canyelles. L’Alcaldessa va comentar que, a més, es potenciarà la comunicació mitjançant explicacions de com descarregar la nova App de Canyelles i com funciona.

Aquest diumenge 21 de maig de 10 h a 18 h, Canyelles acull el Vade Fires, que inclou la Fira de Sant Ponç, que oferirà més de 50 parades artesanes. Productes naturals i exquisits per tota mena de gustos i sensibilitats compartiran espai amb l'activitat infantil "planta a l'hort". I a la Pista del Casal de Canyelles, a partir de les 10 h, es farà la Cargolada Popular.

La Fira del Motor presentarà cotxes i motos clàssiques, extraordinàries peces de col·leccionisme que es mostraran al costat de l'Exhibició de Drift, un circuit de karts infantils i una excursió en quad. D'11 a 14 h és prevista l'actuació dels Balls populars al Recinte Firal. A les 13 h, a la Pista de la Zona Esportiva Municipal, es farà la recepció oficial per part del diputat d'esports Josep Salom a tots els esportistes locals federats i participants dels Jocs Esportius Escolars.

La fira de fires inclourà a les 17 h espectacular Baixada d'Andròmines.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament