Escola de negocis

L'Escola d'Alta Direcció EADA arriba al Penedès de la mà de la Federació Empresarial

El conveni suposarà un estímul per a la participació d'executius penedesencs en els programes formatius que produeix EADA, una de les escoles de negoci més prestigiosa d'Europa

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-06-2017 9:41 Lectures 2305
L'Escola d'Alta Direcció EADA arriba al Penedès de la mà de la Federació Empresarial. FEGP

L'Escola d'Alta Direcció EADA arriba al Penedès de la mà de la Federació Empresarial. FEGP

L'Escola d'Alta Direcció i Administració EADA acaba d'entrar al Gran Penedès a partir de l'acord de col·laboració signat amb la Federació Empresarial.

La signatura de l'acord va tenir lloc en el decurs d'un acte acadèmic celebrat en el saló biblioteca del Museu Víctor Balaguer, a Vilanova i la Geltrú. Per part de l'EADA, Miquel Espinosa, el seu director general, va signar el compromís; per part de la FEGP ho va fer el president, Martí Sistané. El tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Juan Luis Ruiz, va intervenir com a primer testimoni, davant d'una cinquantena d'empresaris i directius del Penedès i el Garraf.

El conveni suposarà un estímul per a la participació d'executius granpenedesencs en els programes formatius que produeix EADA, una de les escoles de negoci més prestigiosa d'Europa. Alhora, també es propiciarà la professió de docents de l'EADA en determinades accions formatives que impartirà l'Escola de Direcció d'Empresa (EDE).

La signatura del conveni coincideix amb el cinquè aniversari de l'EDE, el segell formatiu vinculat a la FEGP i dedicat exclusivament a la realització de programes per a empresaris i directius.

En el mateix acte acadèmic va agradar sobre manera la ponència de Jordi Molina, professor d'EADA, amb el títol Època de canvi o canvi d'època. Un altre docent d'EADA prou conegut pels alumnes de l'EDE és el professor Franc Ponti, que tot just va impartir el primer cicle acadèmic de l'Escola de Direcció d'Empresa el maig de 2012.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No