Enquesta de Clima Empresarial

Gairebé la meitat de les empreses manifesten una bona marxa del seu negoci

Augmenta significativament el nombre d’empresaris que manifesten que el nombre d’empleats ha augmentat respecte al trimestre anterior

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-07-2017 8:35 Lectures 2813
Federació Empresarial del Gran Penedès. EIX

Federació Empresarial del Gran Penedès. EIX

La 6a edició de l’Enquesta de Clima Empresarial que edita el Grup d’Opinió de la Federació Empresarial del Gran Penedès constata que segueix la percepció de millora en els negocis entre l’empresariat de la FEGP.

Els resultats de la segona onada del 2017 de l’Enquesta de Clima Empresarial conclouen que els empresaris segueixen apreciant una tendència de millora. Són ja més del 48% dels empresaris els que manifesten una bona marxa del negoci i baixa fins al 6,9% els que la veuen dolenta.

Aquests resultats s’equiparen als del segon semestre del 2016, que fins a aquest moment, són els màxims de les 6 onades de l’enquesta desplegades.

És escassa la proporció dels que manifesten que ha empitjorat. Un comportament similar s’aprecia quan es consulta sobre la facturació i els preus de venda. En canvi sí que augmenta significativament el nombre d’empresaris que manifesten que el nombre d’empleats ha augmentat respecte al trimestre anterior, assolint gairebé la meitat de les opinions expressades. La inversió, per contra, recula lleugerament.

Pel que fa a les perspectives pel proper trimestre, tots els indicadors manifesten més prudència. Amb tot, s’esperen bones xifres d’augment de facturació, inversió i ocupació, i en pocs casos es donen perspectives pessimistes.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No