Promoció Econòmica

Vilanova obre una oficina d'atenció a l'empresa que impulsarà les tramitacions online

L'Ajuntament vol oferir una atenció més personalitzada a empresaris i emprenedors

Míriam de Lamo Vilanova i la Geltrú 11-07-2017 16:54 Lectures 1739
Gerard Llobet i Neus Lloveras. Míriam de Lamo

Gerard Llobet i Neus Lloveras. Míriam de Lamo

Oferir una finestreta única empresarial que permeti fer tràmits online a la vegada que una atenció més personalitzada és un dels objectius de la nova oficina d'atenció a l'empresa de l'Ajuntament de Vilanova. Si bé l'administració local ja comptava amb un servei dedicat a les empreses des de la regidoria de Promoció Econòmica, l'equip de govern ha apostat per separar-lo "per visualitzar que l'Ajuntament està al servei de l'empresa", segons ha explicat l'alcaldessa, Neus Lloveras, en una roda de premsa aquest dimarts al matí. La seu de l'oficina estarà a la plaça de la Vila, a les dependències que fins ara havien acollit l'OMIC.

L'acompanyament als projectes d'emprenedors i l'assessorament a empreses que volen establir-se o ampliar-se són dos dels serveis de l'oficina, que a partir oferirà la possibilitat "de fer tots els tràmits de les empreses online", segons Lloveras. Aquesta novetat estava inclosa en el pla estratègic d'activitat econòmica elaborat conjuntament amb la Federació d'Empresaris del Gran Penedès, un document que ja està "completat", segons l'alcaldessa. Entre les actuacions a desenvolupar del document també s'inclou un catàleg de recursos públics i privats per a l'organització de congressos, que ja s'està realitzant, segon Lloveras, així com una xarxa d'ambaixadors que puguin atraure activitat al municipi, una acció que també està ja en marxa.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres