Cellers Torres

La penedesenca Mireia Torres, finalista del Premi Dona Empresària

La directiva de Cellers Torres aspira a ser la representant espanyola en els premis IWEC Awards 2017, que es celebraran a la seu de Microsoft a Seattle, el proper novembre

Redacció Vilafranca del Penedès 09-08-2017 21:54 Lectures 1370
La penedesenca Mireia Torres, finalista del Premi Dona Empresària. Caixabank

La penedesenca Mireia Torres, finalista del Premi Dona Empresària. Caixabank

Mireia Torres, directiva del celler penedesenc Jean Leon i del departament d’Innovació i Coneixement de Torres, ha estat seleccionada per la Direcció Territorial de Barcelona a la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat per CaixaBank. La guanyadora ha estat escollida després d’identificar i valorar diferents propostes a la fase territorial d’aquest premi. A part de la directiva del Penedès, l’altra finalista barcelonesa ha estat Pilar Puértolas, directiva de Sanmy.

En opinió de Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona, “Mireia Torres ha estat escollida després d’analitzar la seva trajectòria professional i la seva fermesa en consolidar el celler Jean Leon en un referent del sector. En aquest sentit destaca el notable èxit que ha aconseguit en els 7 anys al capdavant d’aquests celler, consolidant els seus vins i la seva posició al mercat amb una proposta diferenciada i de qualitat.

D’altra banda, el seu excel·lent coneixement tècnic li ha permès assumir la direcció del Departament d’Innovació i Coneixement de Torres, departament estratègic per assegurar la perdurabilitat de l’activitat de l’empresa al futur”. Per Mireia Torres, que a més presideix la Fundació Miguel Torres la qual centra les seves activitats en projectes orientats en la protecció de la infància, “ser seleccionada com la finalista territorial d’aquests premis corrobora que qualsevol executiu, home o dona, amb altes responsabilitat de gestió ha de tenir com a prioritat el desenvolupament, la satisfacció, el compromís i, per descomptat, la igualtat d’oportunitats dels membres de la seva organització. Perquè les dones empresàries tinguin èxit necessiten, sobretot, que altres homes i dones confiïn en elles”.

Després de la fase territorial, Torres i les altres finalistes aspiren al Premi Dona Empresària que pretén identificar a les líders del món corporatiu amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. A més, la guanyadora d'aquest premi serà, per primera vegada, la representant espanyola en els IWEC Awards 2017, al costat d'altres 40 empresàries procedents de 20 països. L’acte d’entrega d’aquests guardons internacionals se celebrarà a la seu de Microsoft a Seattle (Estats Units), el pròxim 14 de novembre, en el marc de la 10a Conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa global de dones empresàries líders de tot el món que té per objectiu crear i distribuir la riquesa al món empresarial. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No