Mostra de caves

Un augment de la participació i de la satisfacció del públic marquen el Cavatast 2017

El 95% de les persones enquestades asseguren que repetiran en la propera edició i atorguen al Cavatast una nota de 9 sobre 10

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 10-10-2017 12:35 Lectures 835
Cavatast 2017. Cavatast

Cavatast 2017. Cavatast

Ha acabat la XXI edició del Cavatast i és moment de fer un primer balanç dels tres dies de la mostra. Un any més, durant tot el cap de setmana Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, s’ha convertit en l’epicentre dels amants de l’escumós per excel·lència i també d’aquells curiosos que han volgut gaudir de la important mostra de caves.

Tant les activitats programades com la fira gaudeixen de molt bona salut i han tingut una molt bona afluència de públic durant el cap de setmana. Així, diversos dels maridatges programats han exhaurit les places amb més de 500 participants.

Les dades recollides per una enquesta encarregada per l’organització mostren que la procedència majoritària del públic del Cavatast 2017 és la província de Barcelona. També és destacable l’augment del públic de l’Alt Penedès i de les persones vingudes d’altres països.

Aproximadament el 80% dels visitants d’enguany ja havien vingut en edicions anteriors i han decidit repetir. A més, el 95% dels assistents al Cavatast 2017 tenen intenció de repetir en la propera edició.

Els visitants preguntats atorguen de nota un excel·lent al Cavatast (9 sobre 10) i, a més, un dels aspectes més ben valorats de l’edició d’enguany és la novetat de canviar la ubicació de la Botiga del Cavatast a la mateixa mostra on s'han venut més de 1.700 ampolles.


Les xarxes socials, un dels pilars forts del Cavatast

També és rellevant de l’abast que han tingut les xarxes socials del Cavatast, que han experimentat un notable creixement en seguidors i impacte, i es consoliden com el principal canal pel qual el públic s’informa de la mostra. Els seguidors han augmentat fins als gairebé 15.000 en total i en els darrers mesos les publicacions a les xarxes del Cavatast han tingut més de 700.000 impressions. A més, els usuaris han fet a les diferents xarxes socials més de 1.000 publicacions amb l’etiqueta #Cavatast2017.

Enguany s’ha repetit el servei d’atenció als visitants a través de WhatsApp, que ha tornat a rebre una bona resposta per part del públic. A través d’aquest canal s’han rebut més de 200 missatges preguntant qüestions com la localització exacta de la mostra, les zones d’aparcament i la compra de tiquets.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No