Nova oferta a la ciutat

Alcampo obre a Vilanova i es fa càrrec de la gestió de l'antic supermercat Simply

El remodelat establiment incorpora nous serveis com la compra on-line i l’espai Rik&Rok

La plantilla de 117 treballadors que tenia Simply s’ha mantingut tot i passar a formar part d’Alcampo

Marta González Vilanova i la Geltrú 22-11-2017 19:08 Lectures 5724
Imatges de la inauguració del nou Alcampo a l'antic supermercat Simply. Marta González

Imatges de la inauguració del nou Alcampo a l'antic supermercat Simply. Marta González

Alcampo Vilanova i la Geltrú ha obert les seves portes amb l’objectiu principal d’oferir els preus més baixos i el màxim assortiment. En aquesta remodelació de l’espai per passar de Simply a Alcampo s’ha fet una inversió de 6,5 milions d’euros que es veuen reflectits en el canvi interior de tot l’hipermercat però també en les zones de magatzem. “Hem millorat magatzems, reserves i obradors perquè hi hagi una màxima qualitat en el tractament del producte i perquè no es trenqui en cap cas la cadena del fred, no es veu simple vista però aquestes millores es notarà en la qualitat del producte” destaca el director d’Alcampo, José Antonio Pérez.

A banda d’aquesta remodelació, l’hipermercat ha incorporat prop de 6.000 referències en nous productes arribant així a la varietat de 35.000 productes al preu més baix. “L’objectiu és que el client millori la seva capacitat de compra i també la seva qualitat de vida” explica Pérez. L’oferta en alimentació és la que suposa la major part de la superfície de venda amb un 70% del total de l’hipermercat on també s’aposta per una àmplia gamma de producte local com el peix de Vilanova, la vedella de Moixina i els embotits de l’Arboç, entre d’altres. També cal destacar el funcionament de mercat tradicional amb el que els clients podran adquirir els productes atesos personalment en mostradors de peixateria, carnisseria, fruiteria, xarcuteria, formatges, plats preparats i pastisseria-fleca.

El canvi a Alcampo també suposa la innovació d’alguns serveis. Incorporen la tecnologia en diferents àmbits com monitors informatius als mostradors, auto-escaneig amb Smartphones o una aplicació que acompanya al client en el seu procés de compra. Un altre dels serveis que incorporen és la compra on-line on el client pot triar el lloc de recollida, és a dir, si vol que se li enviï al domicili o passar-la a recollir per un punt de recollida al pàrquing operatiu les 24 hores del dia. Aquesta innovació també es pot observar en la benzinera d’Alcampo on hi ha un servei d’auto-pagament  i un altre d’auto-reconeixement de la matrícula per aquelles persones titulars de la targeta Alcampo. Finalment, s’ha afegit el servei per a clients del Club Rik&Rok on podran deixar els nens d’entre 4 i 10 anys mentre fan la seva compra.

“Com a ciutat creiem que Alcampo encaixa amb un dels punts forts i atractius que tenim que és la gran oferta comercial. A més, creiem que és una gran aposta per la quantitat d’oferta que dóna a la gent de Vilanova i la comarca i també en l’aspecte de creació de llocs de treball”, destaca l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

La plantilla de 117 treballadors que tenia Simply s’ha mantingut tot i passar a formar part d’Alcampo, assegurant l’estabilitat laboral i el seu desenvolupament professional.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No