Nadal 2017

La Fira de Santa Llúcia de l’Arboç potencia les activitats infantils i nadalenques

El Garotet recollirà els xumets de tots els nens que ja són grans en el marc de la trobada de Bestiari Festiu

Redacció L'Arboç 06-12-2017 19:59 Lectures 2869
Les activitats infantils seran les grans protagonistes de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. J. Auvi

Les activitats infantils seran les grans protagonistes de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. J. Auvi

La Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, que se celebrarà a la vila de l’Arboç aquest proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de desembre, aquest any serà l’escenari d’interessants i variades propostes per als més petits. L’Ajuntament de l’Arboç ha perfilat una fira molt enfocada al públic familiar, potenciant les activitats infantils.

El Pare Noel rebrà i es deixarà fotografiar amb tots els infants a la rambla Gener, hi haurà espectacles de titelles, circ i animació itinerant, tots els nens podran tenir contacte amb els animals de la granja que restarà instal·lada a la plaça de la Figuera. El Garotet recollirà els xumets de tots els nens que ja son grans en el marc de la trobada de Bestiari Festiu. A la Casa de Cultura un planetari farà les delícies dels més petits i hi haurà dues exposicions pessebrístiques, una de diorames i escenes de pessebre i una de molt especial de caganers. A més, tothom qui ho desitgi podrà deixar menjar al tió que estarà al vestíbul de la Casa de Cultura.

Per vuitè any consecutiu i amb més èxit de convocatòria que mai, els establiments de restauració de la vila presenten els denominats “Menús de Santa Llúcia”, on totes les famílies que ho desitgin podran degustar a uns preus molt raonables les propostes culinàries dels millors restaurants arbocencs.

Decoració nadalenca, el mercat d’artesania, la multitudinària Plantada i Exhibició de Puntaires i moltes sorpreses més, faran que la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç continuï consolidant-se com una de les principals Fires de Nadal de Catalunya.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No