Polèmica a les xarxes

Toni Albà denuncia que el seu restaurant està sent objecte d'una campanya de "boicot i difamació" a internet

L'actor ho atribueix a les seves opinions públiques vers la independència i lamenta que ha rebut amenaces

ACN Vilanova i la Geltrú 04-01-2018 17:03 Lectures 6580
Toni Albà denuncia que el seu restaurant està sent objecte d'una campanya de

Toni Albà denuncia que el seu restaurant està sent objecte d'una campanya de "boicot i difamació" a internet. 1918 Cuina de Mar

L'actor Toni Albà ha denunciat als Mossos d'Esquadra que el restaurant que regenta a Vilanova i la Geltrú amb les seves germanes està sent objecte d'una campanya de "desprestigi, difamació i boicot" que, afirma, és "orquestrada des de diversos mitjans digitals i xarxes socials". La família ha sortit al pas així de publicacions que qüestionen la qualitat de l'establiment, fet que atribueixen a les opinions públiques de l'actor. És el cas d'un tweet on s'assenyala que el restaurant provoca "indigestió" i s'afirma que Toni Albà és "'odiador' professional d'Espanya". Albà ha lamentat que la campanya hagi generat "insults, atacs, injúries i amenaces".

La denúncia arriba a poques setmanes que Toni Albà hagi d'anar a declarar al jutjat de Vilanova i la Geltrú, on està citat el dia 30, acusat d'un delicte d'injúries amb publicitat per diversos comentaris al Twitter contra la magistrada de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, que havia encapçalat la investigació contra el Govern.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No