Ocupació

Nou programa d'ocupació dins del sector sòciosanitari i de dependència al Garraf

Les persones interessades han de ser majors de 45 anys en situació d’atur

Nou programa d'ocupació fins del sector sòciosanitari i de dependència al Garraf. Ajt Sant Pere de Ribes

Nou programa d'ocupació fins del sector sòciosanitari i de dependència al Garraf. Ajt Sant Pere de Ribes

El Programa de projectes innovadors i experimentals pretén millorar l’activitat del sector productiu sanitari, sociosanitari i de dependència, generador d’ocupació al territori, mitjançant la cooperació público-privada i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. És un programa liderat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Ajuntament de Sitges i subvencionat pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya.

Els objectius d’aquest projecte són, per una banda, donar suport a persones majors de 45 anys en situació d’atur, prioritzant aquelles de llarga durada, així com posar en marxa nous enfocaments que s’adaptin a les necessitats reals de les empreses del sector sanitari, sociosanitari i de dependència del territori i establir una cooperació entre les entitats públiques i privades mitjançant convenis de col·laboració per possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més desafavorides. D’aquesta manera també es vol desenvolupar
accions que permetin l’apropament dels usuaris tant al teixit productiu com al social del territori, utilitzar els recursos formatius per contribuir a la millora en la qualificació professional dels usuaris en un sector amb potencialitat i generar borses de treball per a les empreses i entitats del sector sanitari, sociosanitari i de dependència com a recurs facilitador de selecció de personal.

El programa, que va començar el 29 de desembre de 2017, té una duració d’un any, i finalitzarà el 31 de desembre del 2018. Les persones interessades han d’estar inscrites en l’oficina de treball com a demandants d’ocupació no ocupades, ser majors de 45 anys en situació d’atur, residir a la comarca del Garraf i estar interessades pel sector sanitari, sociosanitari i de dependència. Les empreses que vulguin participar-hi han de ser de la comarca del Garraf dins del sector sanitari, sociosanitari i de dependència. Si esteu interessats en el programa podeu trucar al 93 810 92 90 i preguntar per la Míriam Romeu o Sílvia Gil o enviar un correu a romeuhm@santperederibes.cat o gilvs@santperederibes.cat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!