Dones d'Empresa

S'obre la convocatòria per al 8è Premi Estela Dona Emprenedora

Aquest guardó amb la voluntat de reconèixer l'actitud emprenedora, l'esforç, la creativitat, l'originalitat, el talent i la constància de l'activitat de les dones en l'empresa

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-01-2018 12:28 Lectures 2304
S'obre la convocatòria per al 8è Premi Estela Dona Emprenedora. EIX

S'obre la convocatòria per al 8è Premi Estela Dona Emprenedora. EIX

En el marc de la Nit de l'Empresa, l'acte més important del calendari de la FEGP, que tindrà lloc divendres 27 d'abril, Dones d'Empresa tindrà un espai destacat amb el lliurament del 8è Premi Estela Dona Emprenedora.

El col·lectiu que aplega les dones emprenedores, empresàries, executives i directives del Penedès i el Garraf convoca aquest guardó amb la voluntat de reconèixer l'actitud emprenedora, l'esforç, la creativitat, l'originalitat, el talent i la constància de l'activitat de les dones en l'empresa.

Es tracta d'una convocatòria oberta, per tant totes les dones associades a Dones d'Empresa o a la FEGP que penseu que sou mereixedores d'aquest guardó podeu omplir el el formulari de candidatura a l'enllaç www.fegp.cat/premis.

El termini de presentació de candidatures finalitza el dijous 8 de març. Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi, rebran un tractament confidencial. Més endavant, el Jurat demanarà a les candidates proposades que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura i aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament d’escrits, documentació gràfica, digital, audiovisual...

Les deliberacions del Jurat, composat per representants de diferents sectors d’activitat empresarial, es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada i una bona argumentació.

El Premi Estela Dona Emprenedora rep el suport, des de la seva primera edició, de l’Hotel Estela Barcelona, l’Hotel de l’Art a Sitges i el guardó és una peça exclusivament dissenyada per a l’ocasió de mans de Josep Puigmartí.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament