L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la FEGP signen un acord de col·laboració

El document té en compte la producció d'accions en matèria ocupacional i de formació, vitalització del comerç local i interacció amb el teixit industrial i de serveis

Redacció La Bisbal del Penedès 07-03-2018 11:34 Lectures 897
L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la FEGP signen un acord de col·laboració. FEGP

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la FEGP signen un acord de col·laboració. FEGP

Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès, i Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, han rubricat un protocol de suport recíproc per a la promoció econòmica del municipi baixpenedesenc. En l'acte de la signatura també hi era present Glòria Planas, cònsol de la FEGP al Vendrell.

El document té en compte la producció d'accions en matèria ocupacional i de formació, vitalització del comerç local i interacció amb el teixit industrial i de serveis. Una de les conseqüències més immediates del conveni és la cooperació dels respectius serveis de borsa de treball, aspecte en el què la Federació compta amb expertesa de fa molts anys i en el què per part de l'Ajuntament es porta a terme amb excel·lents resultats.

En general, a través d'aquest i altres convenis amb ajuntaments, la FEGP procura que s'afavoreixi el diàleg entre el municipi i l'empresa i que d'aquesta major entesa se'n derivin entorns més proclius per a l'activitat empresarial.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament