L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la FEGP signen un acord de col·laboració

El document té en compte la producció d'accions en matèria ocupacional i de formació, vitalització del comerç local i interacció amb el teixit industrial i de serveis

Redacció La Bisbal del Penedès 07-03-2018 11:34 Lectures 442
L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la FEGP signen un acord de col·laboració. FEGP

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la FEGP signen un acord de col·laboració. FEGP

Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès, i Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, han rubricat un protocol de suport recíproc per a la promoció econòmica del municipi baixpenedesenc. En l'acte de la signatura també hi era present Glòria Planas, cònsol de la FEGP al Vendrell.

El document té en compte la producció d'accions en matèria ocupacional i de formació, vitalització del comerç local i interacció amb el teixit industrial i de serveis. Una de les conseqüències més immediates del conveni és la cooperació dels respectius serveis de borsa de treball, aspecte en el què la Federació compta amb expertesa de fa molts anys i en el què per part de l'Ajuntament es porta a terme amb excel·lents resultats.

En general, a través d'aquest i altres convenis amb ajuntaments, la FEGP procura que s'afavoreixi el diàleg entre el municipi i l'empresa i que d'aquesta major entesa se'n derivin entorns més proclius per a l'activitat empresarial.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No