Dia de les Dones

Pimec dona suport als motius de la vaga del 8 de març però no secunda l'aturada

Considera que en un moment de reactivació econòmica hi ha mecanismes menys lesius que aturar l'activitat

ACN Barcelona 07-03-2018 17:39 Lectures 1161

La patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec) ha donat suport aquest dimarts al motius de la vaga del 8 de març, tot i que ha indicat que no secundarà l'aturada perquè no comparteix "la forma". Elena de la Campa, directora de Relacions Laborals de l'entitat, ha considerat que en un moment de "reactivació econòmica" hi ha "mecanismes menys lesius" que aturar l'activitat. En aquest sentit Pimec ha recordat que està treballant en diferents àmbits per atacar el problema de la precarietat laboral entre les dones, com ara en la creació de la Comissió d'Igualtat al Tribunal Laboral de Catalunya o en l'elaboració del decàleg 'Tolerància zero contra l'assetjament sexual'.

L'entitat, segons ha explicat De la Campa, treballa també en una eina perquè les empreses puguin detectar la bretxa salarial. A banda ha afegit que la patronal de la petita i la mitjana empresa està traslladant aquestes clàusules i acords a la negociació col·lectiva, de tal manera que es pugui impulsar aquesta "igualtat efectiva".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No