Nova temporada

La Daurada Beach Club obrirà un nou espai de gastronomia, d’oci i piscina vora el mar

El nou local es construeix al costat de l’edifici principal del Trajo de Garbí i obrirà les portes el 18 de maig

El complex ja ha iniciat el procés de selecció de personal per cobrir el centenar de llocs de treball que genera tot l’espai

Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú 11-03-2018 11:14 Lectures 4489
La Daurada Beach Club obrirà un nou espai de gastronomia, d’oci i piscina vora el mar. EIX

La Daurada Beach Club obrirà un nou espai de gastronomia, d’oci i piscina vora el mar. EIX

La Daurada Beach Club ha avançat els detalls del nou espai gastronòmic i d’oci que obrirà el dia 18 de maig. Tal i com ha va informar l’Eix Diari fa uns dies, aquesta actuació completarà tota l’obra constructiva prevista al Trajo de Garbí de Vilanova i la Geltrú. La Daurada Beach Club ha comunicat que el nou espai disposarà “d'una cuina de qualitat, variada i molt cuidada, elaborada amb productes frescos i de proximitat, amb una elaboració original que diversificarà l’oferta culinària que s’ofereix tot l’any al restaurant de La Daurada i a la terrassa a la temporada d’estiu”.

Les obres del nou espai gastronòmic es van iniciar el passat mes de desembre amb una superfície total de 460 metres quadrats en planta, combinarà un zona de restauració, terrassa i piscina davant del mar. Es tracta d’una original oferta a la vora de les grades del Trajo Garbí, que permetrà als clients prendre el sol i el bany. Les obres van començar al desembre del 2017, tenen un pressupost de 247.000 euros. Aquest nou edifici dona continuïtat a la construcció principal de la Daurada Beach Club.

Aquesta obra completa les accions de dinamització de la zona iniciades al 2012 al Trajo Garbí. Llavors Ports de la Generalitat, com autoritat portuària,  va activar una primera experiència amb una activitat d’oci que va dinamitzar l’espai, va crear ocupació i va generar més activitat econòmica en el municipi. La Daurada Beach Club es construïa llavors de manera prefabricada i es desmuntava acabada la temporada estival. Després de la prova pilot de 2012 i la bona acollida de l’activitat, l’any 2013 Ports de la Generalitat va donar suport a una iniciativa que generés dinamisme econòmic al port vilanoví. L’any 2014 es va iniciar la construcció de la Daurada Beach Club. Al 2016 Ports de la Generalitat va realitzar la urbanització de tot el passeig de Ponent, però mancava aquesta darrera construcció de la Daurada Beach Club.

Per a cobrir l’activitat de tot el complex, La Daurada Beach Club ha obert un procés de selecció de personal per a contractar professionals principalment per als restaurants, terrasses, discoteca i altres ocupacions tècniques per formar part de la plantilla de l’empresa.  Les persones interessades en han d’accedir al web de la Darauda Beach Club adjuntant el seu currículum vitae. La Daurada Beach Club genera un centenar de llocs de treball i és un dels principals pols d’atracció d’oci de Vilanova i la Geltrú.

Després dels treballs d’ampliació de la cuina, el restaurant de La Daurada tornarà a obrir les seves portes el pròxim divendres 16 de març.  La reobertura coincideix amb la presentació d’una nova carta que representa una evolució en el concepte gastronòmic de La Daurada, amb una selecció especial d’arrossos, receptes clàssiques de la cuina mediterrània, la tradicional planxa, els plats on la carn és protagonista i postres casolanes. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament