Ecologia Marina

Una empresa aconsegueix la llicència per al cultiu de musclos al litoral de Vilanova

L'autorització arriba tres anys després de començar la tramitació per al cultiu permanent d'aquest mol·lusc a les instal·lacions d'engreix de llobarro

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-03-2018 21:57 Lectures 2777
Musclos. EIX

Musclos. EIX

Una empresa ha aconseguit la llicència per al cultiu de musclos al litoral de Vilanova. L'autorització arriba tres anys després de començar la tramitació per al cultiu permanent d'aquest mol·lusc a les instal·lacions d'engreix de llobarro que ja hi ha a la costa vilanovina.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la Disposició del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per la qual s'atorga a la societat Ecologia Marina SL una autorització per a cultiu permanent de musclo.

Han estat necessaris gairebé 3 anys des que l'1 d'abril de 2015 Ecologia Marina SL va començar la tramitació d'aquesta autorització; al juliol de 2016 va obtenir la conformitat d'Aqüicultura i Oceanografia de la DG de Pesca i Assumptes Marítims i el 29 de setembre de 2016 la societat Ecologia Marina SL va donar la seva conformitat a les condicions explicitades en la proposta de resolució.

El cultiu s'haurà de realitzar amb el projecte de títol “Captació i cria de musclo, ampliació d'activitat”. L'autorització queda limitada al cultiu de musclos i de llobarros, i no es permeten la cria d'orades ni de reig.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No