Fires i Festes

Les persones són l’epicentre de la imatge gràfica de les Fires de Maig 2018 (VÍDEO)

Amb l’eslògan “Tu fas les Fires de Maig” es vol agrair a tota la gent que fa possible les fires, des dels visitants als expositors

Caterina Tallón Vilafranca del Penedès 09-04-2018 13:47 Lectures 2440
Les persones són l’epicentre de la imatge gràfica de les Fires de Maig 2018 . EIX

Les persones són l’epicentre de la imatge gràfica de les Fires de Maig 2018 . EIX

Ja s’ha presentat públicament la imatge gràfica que caracteritzarà enguany les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès. Unes fires que se celebraran entre els dies 18 i 20 de maig a la capital de l’Alt Penedès. Els encarregats de presentar aquesta imatge en roda de premsa han estat l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Monfort, i de representants dels diversos sectors expositors.

El concepte de comunicació d’aquesta edició de les Fires dels Enamorats posa les persones en el centre de tot, fent-les protagonistes de l’esdeveniment. Amb l’eslògan “Tu fas les Fires de Maig” es vol agrair a tota la gent que fa possible les fires, des dels visitants als expositors, recordant que qualsevol relació comercial es dona sempre entre persones.

La imatge gràfica consisteix en un collage fet a partir de fotografies realitzades a més de 40 persones de totes les edats. El cartell recrea un rostre amb els retalls de totes les fotografies fetes tot combinant-lo amb colors primaverals.

Enguany les novetats principals són, d’una banda, la conferència inaugural el divendres 18 de maig a les 9:30h a l’Auditori Municipal a càrrec de Xavier Berneda, Conseller delegat de la coneguda marca esportiva Munich; i d’altra banda, el canvi d’ubicació de l’Espai Demo. Aquest 2018 l’Espai Demo passarà a situar-se a l’interior del recinte firal. L’any passat aquesta iniciativa va funcionar molt bé però des de l’organització creuen que la Fassina, on es va celebrar al 2017, era un lloc massa allunyat de les fires i és per això que enguany han volgut situar-ho al rovell de l’ou. L’objectiu de l’Espai Demo és facilitar a les empreses expositores l’organització de tallers, exposicions, sessions informatives o presentacions per a reforçar la seva presència a les Fires de Maig.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Monfort, ha parlat d’ocupació i fidelització remarcant que a menys d’un mes i mig de la celebració del certamen ja tenen una ocupació superior al 75%. Segons les xifres, 90 empreses ja han formalitzat la seva participació i una trentena estan en via de fer-ho abans que acabi el mes d’abril.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha recordat que les Fires de Maig, a l’igual que el mercat dels dissabtes i el sector vitivinícola, formen part de l’ADN de Vilafranca. I ha repetit, com en d’altres ocasions, que les fires responen a l’interès de la ciutat, la comarca i la vegueria. Segons Regull, aquestes seran, des del 2009, les primeres Fires de Maig en les que es podrà apreciar una revitalització de l’economia.

Les Fires de Maig de Vilafranca tenen els seus orígens al segle XVI i, actualment, és una de les exposicions sectorials més importants de Catalunya.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No