Contingut social i solidari

Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

Personal de Mas Albornà atén un renovat establiment que obrirà cada dia en horari de matí i tarda

Redacció Vilafranca del Penedès 11-04-2018 11:47 Lectures 2970
Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mas Albornà

Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mas Albornà

El quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès ha començat la seva activitat aquest dilluns amb personal de Mas Albornà darrere el taulell.
L’establiment posa a la venda productes higiènics de primera necessitat, premsa, papereria i regal. Alguns d’aquests productes seran del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del centre ocupacional i d’altres tindran contingut social i solidari.

El quiosc obrirà tots els dies de l'any en horari de matí i tarda. Els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre. Els dissabtes s’ha fixat un horari de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, mentre que els diumenges i festius l'horari d’obertura serà de nou a una.

Mas Albornà ha entomat aquesta activitat com nou repte empresarial, després de guanyar el concurs obert pel Consorci Sanitari restringit a Centres Especials de Treball. La Fundació durà a terme la gestió i l’explotació del quiosc, que ha estat tancat al públic durant prop d’un any.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No