Contingut social i solidari

Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

Personal de Mas Albornà atén un renovat establiment que obrirà cada dia en horari de matí i tarda

Redacció Vilafranca del Penedès 11-04-2018 11:47 Lectures 3155
Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mas Albornà

Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mas Albornà

El quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès ha començat la seva activitat aquest dilluns amb personal de Mas Albornà darrere el taulell.
L’establiment posa a la venda productes higiènics de primera necessitat, premsa, papereria i regal. Alguns d’aquests productes seran del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del centre ocupacional i d’altres tindran contingut social i solidari.

El quiosc obrirà tots els dies de l'any en horari de matí i tarda. Els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre. Els dissabtes s’ha fixat un horari de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, mentre que els diumenges i festius l'horari d’obertura serà de nou a una.

Mas Albornà ha entomat aquesta activitat com nou repte empresarial, després de guanyar el concurs obert pel Consorci Sanitari restringit a Centres Especials de Treball. La Fundació durà a terme la gestió i l’explotació del quiosc, que ha estat tancat al públic durant prop d’un any.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament