Contingut social i solidari

Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

Personal de Mas Albornà atén un renovat establiment que obrirà cada dia en horari de matí i tarda

Redacció Vilafranca del Penedès 11-04-2018 11:47 Lectures 2770
Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mas Albornà

Entre en funcionament el quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mas Albornà

El quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès ha començat la seva activitat aquest dilluns amb personal de Mas Albornà darrere el taulell.
L’establiment posa a la venda productes higiènics de primera necessitat, premsa, papereria i regal. Alguns d’aquests productes seran del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del centre ocupacional i d’altres tindran contingut social i solidari.

El quiosc obrirà tots els dies de l'any en horari de matí i tarda. Els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre. Els dissabtes s’ha fixat un horari de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, mentre que els diumenges i festius l'horari d’obertura serà de nou a una.

Mas Albornà ha entomat aquesta activitat com nou repte empresarial, després de guanyar el concurs obert pel Consorci Sanitari restringit a Centres Especials de Treball. La Fundació durà a terme la gestió i l’explotació del quiosc, que ha estat tancat al públic durant prop d’un any.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent