Emprenedoria

Vilafranca lliura els premis Creajove 2018 en el marc de la 16a Jornada de l’Emprenedor

El premi al millor Projecte Empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys va ser per a “Heritage Vip Wine Experiences”, una consultora especialitzada en serveis enoturístics ideada per Vincent Broca

Redacció Vilafranca del Penedès 12-04-2018 9:15 Lectures 3656
Vilafranca lliura els premis Creajove 2018 en el marc de la 16a Jornada de l’Emprenedor. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca lliura els premis Creajove 2018 en el marc de la 16a Jornada de l’Emprenedor. Ajuntament de Vilafranca

Dimecres es van lliurar els premis Creajove 2018 a les millors iniciatives empresarials que organitza en diferents categories la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquest lliurament tenia lloc a l’Auditori municipal en el marc de la 16a Jornada de l’Emprenedor. Va presentar l’acte el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, el qual va destacar que valors com “la creativitat, l’autonomia, la responsabilitat i la coresponsabilitat, la cooperació, l’esforç... són els que l’Ajuntament de Vilafranca pretén difondre i fomentar amb el programa Creajove”. El regidor va voler agrair especialment a les persones que emprenen, “que posen en marxa les seves iniciatives empresarials, per la vostra valentia i la vostra contribució al desenvolupament econòmic de la comarca”. Montfort va presentar el ponent de la jornada, el jove emprenedor penedesenc i cofundador de l’escola d’escalada La Bauma, Albert Català. “Em fa especialment  feliç presentar com a ponent l’Albert Català, per haver estat guanyador dels premis Creajove al 2014, perquè més difícil que posar en marxa una nova empresa és mantenir-la, i  La Bauma és avui ja un projecte consolidat”, va dir el regidor.

Albert Català va explicar als assistents través de la seva experiència personal com el fet de descobrir allò que t'apassiona, és un factor clau per aconseguir emprendre amb èxit.

Pel que fa als premis Creajove 2018, el premi al millor Projecte Empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys va ser per a “Heritage Vip Wine Experiences”, una consultora especialitzada en serveis enoturístics ideada per Vincent Broca.

Els premis a les categories de Millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària i d'Idea més creativa són dues categories reservades a alumnes que han participat als Tallers Creajove, els guanyadors van ser:

Millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària (dos guanyadors comparteixen el 1r premi):

·         Cloudplace – Un espai de coworking per a emprenedors, presentat per Marta Celemin i Yolanda García.

·         WorldBox Fundation – Una fundació dedicada a la venda de productes artesanals del tercer món a través de caixes sorpresa, presentada per Marc Ramon, David Murillo i Javier Culqui.

Idea més creativa:

·         Repaper – Tinta per a impressores que s’autoelimina progressivament passades 48 hores.

El Creajove és un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca amb caràcter anual que s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari. Enguany hi ha participat un total de 463 alumnes, en 20 tallers impartits en 10 centres de la comarca. S’hi han presentat 100 candidatures: 78 a la idea més creativa, 11 al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària i 11 al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No