Teatre d'època

Èxit de visitants a la VII Fira Modernista del Penedès a l’Arboç

Tot i la pluja de dissabte, més de 2.000 persones van visitar la Giralda i el Palau Gener i Batet.

Redacció L'Arboç 16-04-2018 16:24 Lectures 1451
Èxit de visitants a la VII Fira Modernista del Penedès a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Èxit de visitants a la VII Fira Modernista del Penedès a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

La VII Fira Modernista del Penedès, que s’ha celebrat a l’Arboç aquest darrer cap de setmana del 14 i 15 d’abril de 2018, ha estat un èxit amb milers de visitants durant tots dos dies. Un esdeveniment molt lluït i un focus d’atracció cultural i turístic al Penedès que ha generat desplaçaments des de molts llocs de Catalunya i han omplert les zones d’aparcament.

Però la Fira Modernista del Penedès ha estat sobretot un èxit de públic que ha omplert tant el mercat modernista com la resta d’activitats programades, especialment les visites teatralitzades i guiades al Palau Gener i Batet i a La Giralda, actes que han esdevingut, un any més els més concorreguts de la Fira Modernista del Penedès amb més de 2000 visitants.

Cal assenyalar també que aquest any la Fira Modernista del Penedès ha comptat per novament amb el primer grup arbocenc de persones ambientades d’època. Es tracta del batejat com a “Els amics del Rei Josep”, en honor a l’estrafolari i delirant personatge arbocenc de principis de segle XX.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, encapçalades per les locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat, va mantenir un ambient d’animació i actuacions constant durant tota la Fira.

Altres propostes, com la innovadora Gimcana dels Edificis Modernistes de l’Arboç a través d’App, les exposicions, els jocs de circ, van causar sensació i van ser molt aplaudides.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No