Teatre d'època

Èxit de visitants a la VII Fira Modernista del Penedès a l’Arboç

Tot i la pluja de dissabte, més de 2.000 persones van visitar la Giralda i el Palau Gener i Batet.

Redacció L'Arboç 16-04-2018 16:24 Lectures 1800
Èxit de visitants a la VII Fira Modernista del Penedès a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Èxit de visitants a la VII Fira Modernista del Penedès a l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

La VII Fira Modernista del Penedès, que s’ha celebrat a l’Arboç aquest darrer cap de setmana del 14 i 15 d’abril de 2018, ha estat un èxit amb milers de visitants durant tots dos dies. Un esdeveniment molt lluït i un focus d’atracció cultural i turístic al Penedès que ha generat desplaçaments des de molts llocs de Catalunya i han omplert les zones d’aparcament.

Però la Fira Modernista del Penedès ha estat sobretot un èxit de públic que ha omplert tant el mercat modernista com la resta d’activitats programades, especialment les visites teatralitzades i guiades al Palau Gener i Batet i a La Giralda, actes que han esdevingut, un any més els més concorreguts de la Fira Modernista del Penedès amb més de 2000 visitants.

Cal assenyalar també que aquest any la Fira Modernista del Penedès ha comptat per novament amb el primer grup arbocenc de persones ambientades d’època. Es tracta del batejat com a “Els amics del Rei Josep”, en honor a l’estrafolari i delirant personatge arbocenc de principis de segle XX.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, encapçalades per les locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat, va mantenir un ambient d’animació i actuacions constant durant tota la Fira.

Altres propostes, com la innovadora Gimcana dels Edificis Modernistes de l’Arboç a través d’App, les exposicions, els jocs de circ, van causar sensació i van ser molt aplaudides.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament