Harley Davidson Club Catalunya

Més de 300 motos a la XXVIII Reunió Internacional Harley de Banyeres

Durant tres dies, el municipi ha acollit moteros de Màlaga, Castelló, Canàries, Cantàbria, Mallorca, Euskadi, La Manxa, Madrid, Alemanya, Holanda, entre d'altres

Redacció Banyeres del Penedès 11-06-2018 17:37 Lectures 1328
Més de 300 motos a la XXVIII Reunió Internacional Harley de Banyeres. Ajuntament de Banyeres

Més de 300 motos a la XXVIII Reunió Internacional Harley de Banyeres. Ajuntament de Banyeres

La XXVIII Reunió Internacional Harley Davidson a Banyeres del Penedès ja ha finalitzat i ara toca fer balanç. Des del Club han volgut fer un agraïment tant al municipi, al consistori, bars col·laboradors, així com a totes les entitats culturals que han actuat i que han permès viure i mostrar la cultura banyerenca i d'altres indrets del Penedès a totes les persones que han vingut de fora.Han vingut moteros d'Andorra, Holanda, Alemanya, Castelló, Canàries, Madrid, La Manxa, Cantàbria, Màlaga, Euskadi, entre altres llocs i països.

Val a dir que tant des del Club com des de l'Ajuntament de Banyeres consideren que ha estat un èxit de participació, incrementant les xifres de l'any passat, i han destacat novament la molt bona convivència entre visitants i els banyerencs i banyerenques.

Pel que fa als allotjaments de la zona han estat en plena ocupació, així com els negocis de restauració els quals han estat treballant a ple rendiment.

A la ruta mototurística pel Penedès que va tenir lloc el dissabte al matí, hi van participar més de 300 motos els quals van poder observar els meravellosos paisatges i entorns que tenim al nostre territori.

Dins de tots els actes que s'han realitzat durant tres dies, el plat fort va ser dissabte a la nit on es va assolir l'afluència més gran de públic amb les actuacions de foc, el concert d'Iron Maños, el show-burlesque de l'encantadora Tammy, el concert amb Olaf y los Bidones i el final de festa amb el disckjockey.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No