Harley Davidson Club Catalunya

Més de 300 motos a la XXVIII Reunió Internacional Harley de Banyeres

Durant tres dies, el municipi ha acollit moteros de Màlaga, Castelló, Canàries, Cantàbria, Mallorca, Euskadi, La Manxa, Madrid, Alemanya, Holanda, entre d'altres

Redacció Banyeres del Penedès 11-06-2018 17:37 Lectures 1407
Més de 300 motos a la XXVIII Reunió Internacional Harley de Banyeres. Ajuntament de Banyeres

Més de 300 motos a la XXVIII Reunió Internacional Harley de Banyeres. Ajuntament de Banyeres

La XXVIII Reunió Internacional Harley Davidson a Banyeres del Penedès ja ha finalitzat i ara toca fer balanç. Des del Club han volgut fer un agraïment tant al municipi, al consistori, bars col·laboradors, així com a totes les entitats culturals que han actuat i que han permès viure i mostrar la cultura banyerenca i d'altres indrets del Penedès a totes les persones que han vingut de fora.Han vingut moteros d'Andorra, Holanda, Alemanya, Castelló, Canàries, Madrid, La Manxa, Cantàbria, Màlaga, Euskadi, entre altres llocs i països.

Val a dir que tant des del Club com des de l'Ajuntament de Banyeres consideren que ha estat un èxit de participació, incrementant les xifres de l'any passat, i han destacat novament la molt bona convivència entre visitants i els banyerencs i banyerenques.

Pel que fa als allotjaments de la zona han estat en plena ocupació, així com els negocis de restauració els quals han estat treballant a ple rendiment.

A la ruta mototurística pel Penedès que va tenir lloc el dissabte al matí, hi van participar més de 300 motos els quals van poder observar els meravellosos paisatges i entorns que tenim al nostre territori.

Dins de tots els actes que s'han realitzat durant tres dies, el plat fort va ser dissabte a la nit on es va assolir l'afluència més gran de públic amb les actuacions de foc, el concert d'Iron Maños, el show-burlesque de l'encantadora Tammy, el concert amb Olaf y los Bidones i el final de festa amb el disckjockey.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament