Consell comarcal

El programa “Ubicat” impulsa la inserció laboral a Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella

En el marc del programa s’han realitzat accions d’intercanvi (networking) i apropament al teixit productiu del Garraf (speed dating), per tal de posar en contacte empreses i persones que cerquen feina

El programa “Ubicat” impulsa la inserció laboral a Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella. CC Garraf

El programa “Ubicat” impulsa la inserció laboral a Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella. CC Garraf

El Programa “Ubicat”, que compta amb la coordinació del Consell Comarcal del Garraf i la participació dels ajuntaments de Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella, fomenta la inserció laboral per a persones residents a aquests municipis.

Ubicat inclou accions d’orientació laboral i acompanyament a persones desocupades amb dificultats d’inserció, i a persones treballadores en situació de precarietat. En el marc d’aquest programa, durant el darrer trimestre s’han realitzat accions d’intercanvi (networking) i apropament al teixit productiu del Garraf (speed dating), per tal de posar en contacte empreses i persones que cerquen feina.

El format d’aquesta nova modalitat de selecció de personal consisteix a fer entrevistes de tres minuts a un grup de candidats i candidates, que han de convèncer les empreses sobre la qualitat del seu perfil professional.

Les trobades es van fer al Centre Social de Cubelles i l’Edifici Miramar de Sitges, després d’un procés de prospecció d’empreses, que va permetre detectar diferents necessitats de personal i definir les ofertes de feina. A través d’aquestes jornades s’ha aconseguit promoure processos d’orientació més dinàmics i propers a la realitat del sector, així com dinamitzar el teixit empresarial.

El Programa Ubicat, que finalitza al desembre d’aquest any, té previst atendre un mínim de 107 persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 45 anys, amb baixa qualificació laboral, amb risc d’exclusió social, persones nouvingudes en situació de desavantatge social o dones en situació de violència masclista.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!