Conflicte Laboral

CCOO reclama “garanties de futur” per a la plantilla de Codorniu després que s’hagi tancat l’entrada de Carlyle

Representants sindicals es mostren “preocupats” per la “deriva” en què es troba el sector del cava

ACN Sant Sadurní d'Anoia 31-10-2018 19:40 Lectures 3599

Comissions Obreres ha exigit públicament a la nova direcció de Codorniu que mostri “garanties de futur” per a la plantilla de treballadors, després que aquest dimarts s’hagi tancat definitivament l’entrada del fons nord-amercià Carlyle, que passa a ser el màxim accionista de l’empresa cavista. En un comunicat, el sindicat senyala que ha reunit els representants a l’empresa i al sector amb els secretaris generals de CCOO d’Indústria estatal i de Catalunya per analitzar la situació, enmig de la “preocupació” per la “deriva que està prenent el sector del cava”. En aquest sentit, Comissions Obreres insisteix en reclamar novament la creació d’una taula sectorial, recordant el compromís que va adquirir anys enrere Dolors Bassa quan era consellera de Treball.

En el marc de la trobada celebrada amb els màxims representants sindicals d’Indústria, CCOO ha acordat demanar una reunió urgent amb la nova direcció del grup per conèixer millor l’estratègia i el pla de futur que els nous propietaris tenen per a l’empresa i per als gairebé 500 treballadors que té la companyia a través de les diferents marques.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No