Conflicte Laboral

CCOO reclama “garanties de futur” per a la plantilla de Codorniu després que s’hagi tancat l’entrada de Carlyle

Representants sindicals es mostren “preocupats” per la “deriva” en què es troba el sector del cava

ACN Sant Sadurní d'Anoia 31-10-2018 19:40 Lectures 3755

Comissions Obreres ha exigit públicament a la nova direcció de Codorniu que mostri “garanties de futur” per a la plantilla de treballadors, després que aquest dimarts s’hagi tancat definitivament l’entrada del fons nord-amercià Carlyle, que passa a ser el màxim accionista de l’empresa cavista. En un comunicat, el sindicat senyala que ha reunit els representants a l’empresa i al sector amb els secretaris generals de CCOO d’Indústria estatal i de Catalunya per analitzar la situació, enmig de la “preocupació” per la “deriva que està prenent el sector del cava”. En aquest sentit, Comissions Obreres insisteix en reclamar novament la creació d’una taula sectorial, recordant el compromís que va adquirir anys enrere Dolors Bassa quan era consellera de Treball.

En el marc de la trobada celebrada amb els màxims representants sindicals d’Indústria, CCOO ha acordat demanar una reunió urgent amb la nova direcció del grup per conèixer millor l’estratègia i el pla de futur que els nous propietaris tenen per a l’empresa i per als gairebé 500 treballadors que té la companyia a través de les diferents marques.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament