Consell comarcal

Un nou projecte turístic vol promocionar el Baix Penedès a través de les xarxes socials

Un dissabte al mes s'organitzarà una sortida guiada pels diferents municipis de la comarca amb visita als cellers i tast de vins inclòs per als assistents

Redacció El Vendrell 07-11-2018 13:56 Lectures 1824
Un nou projecte turístic vol promocionar el Baix Penedès a través de les xarxes socials. CC Baix Penedès

Un nou projecte turístic vol promocionar el Baix Penedès a través de les xarxes socials. CC Baix Penedès

El Baix Penedès vol difondre tot el seu important potencial turístic a través de les xarxes socials, per tal d'arribar al major públic possible. Per això s'ha impulsat un nou projecte de promoció turística d'àmbit comarcal, que vol aconseguir una bona posició a Instagram.
Un dissabte al mes (durant novembre, desembre, febrer, març i abril), s'organitzarà una sortida guiada pels diferents municipis del Baix Penedès, amb visita als cellers pròxims i tast de vins inclòs per als assistents de la sortida.

La ruta es farà en autobús, amb un màxim de 50 persones prèviament inscrites. Tothom que vulgui participar haurà d’enviar un mail al correu indicat (instabaixpenedes@gmail.com) o bé via instagram @instabaixpenedes indicant el seu nom i el número d'acompanyants interessats en la sortida promocionada.

Hi haurà un concurs fotogràfic via instagram, on es promocionarà el poble, els paisatges gaudits i les vinyes visitades. Cada persona que vulgui participar haurà de fer-ho penjant una fotografia a la seva xarxa social instagram i afegir el #instabaixpenedes.

Els guanyadors, gràcies a la foto amb més més 'likes', seran anunciats en el transcurs dels 10 dies posteriors de la sortida i seran premiats amb diferents lots dels productors, elaboradors i restauradors de la comarca, Terra i Taula.

En l'acte de presentació, el conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha explicat que 'la voluntat és posicionar el nostre territori a les xarxes socials, com a destinació turística. Creiem que faltava aquest aspecte, que alhora ajuda a potenciar el fet de fer comarca'.

Casanyas ha afegit que 'cada instawalk pot ajudar a donar a conèixer el nostre enoturisme'. En aquesta línia, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha subratllat que 'els instagramers que hi participin seran prescriptors del territori, promocionant la comarca a través dels seus seguidors que ja tenen'. La presidenta ha volgut especificar que és important també 'que es faci en aquesta època de l'any, per desestacionalitzar el nostre turisme'.

La primera sortida està programada pel 24 de novembre, a les 9h des de l'estació d'autobusos del Vendrell, i recorrerà Bonastre, Masllorenç i Albinyana, on es visitarà el celler 'Un sol cel'.

El dia de la sortida es repartirà una bossa amb la informació sobre el què serà visitat, material turístic (mapes, flyers, informació concurs…).
Aquest projecte també vol ser un canal de difusió de l'enoturisme comarcal, així com dels propis municipis en sí.

'InstaBaixPenedès' compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Patronat Costa Daurada, el Consorci Enoturisme Penedès, Terra i Taula, sota la coordinació del d l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament