Consell comarcal

El Baix Penedès edita un nou mapa turístic "per donar valor a la comarca"

Jaume Casañas ha volgut recordar que ‘tenim una comarca amb una qualitat i unes característiques molt destacables, i ho hem de destacar des de diferents àmbits’

Redacció El Vendrell 28-11-2018 9:56 Lectures 4030
El Baix Penedès edita un nou mapa turístic

El Baix Penedès edita un nou mapa turístic "per donar valor a la comarca". CC Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès continua creant noves accions per donar a conèixer la comarca. Una d’elles és un nou mapa turístic, en què es destaca, en format dibuix, alguns dels elements més característics de cada municipi. L’esquema del mapa és idoni per treballar-lo a les escoles, així com posar-lo a disposició dels turistes que s’adrecin a qualsevol dels 14 ajuntaments i oficines de turisme del Baix Penedès.

En la presentació d’aquest dimarts al matí, tant la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, com el conseller comarcal de turisme, Jaume Casanyas, han destacat que fins ara no es disposava d’un mapa d’aquestes característiques, que serveix també per posar en valor el territori. Jaume Casanyas ha volgut recordar que ‘tenim una comarca amb una qualitat i unes característiques molt destacables, i ho hem de destacar des de diferents àmbits’.

Èxit del 1r ‘instawalk’ comarcal

El passat dissabte 24 de novembre es va donar el tret de sortida al nou projecte comarcal, que porta per nom ‘InstaBaixPenedès’, en referència al nou canal d’Instagram, que neix amb la voluntat de ser una via de comunicació turística. La primera sortida va comptar amb 50 persones vingudes d’arreu de Catalunya, amb ganes de fotografiar i conèixer nous racons de la comarca. Des del Consell Comarcal es valora aquesta primera ruta com un ‘gran èxit, ja que amb tan sols 2 dies es va omplir l’autocar, i la demanda continuava sent molt alta’, tal i com explica el conseller comarcal responsable de l’àrea, Jaume Casanyas.

Els assistents van poder captar els paisatges de Bonastre, Masllorenç i Albinyana, i acabar amb una degustació de la gastronomia de la comarca, a càrrec dels restaurants Ull de Llebre i Vell Papiol, L’Obrador i Cal Badejo. El tast de vins va anar a càrrec del celler Un sol cel. Tal i com apunta la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, ‘la finalitat és desestacionalitzar el turisme, fent una activitat que es programarà al llarg de l’any’. A més, ‘cada participant es converteix en prescriptor de la comarca, i això és molt positiu’.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No