16 al 18 de març

El 61 Ral.li Barcelona-Sitges comença a caminar

Ja s'han obert les inscripcions del Ral.li Internacional de Cotxes d'Època 2019, que se celebrarà del 16 al 18 de març

Redacció Sitges 04-12-2018 17:03 Lectures 999
El 61 Ral.li Barcelona-Sitges comença a caminar. Gaby Esono/ Foment Sitges

El 61 Ral.li Barcelona-Sitges comença a caminar. Gaby Esono/ Foment Sitges

L'organització del Ral.li Barcelona-Sitges ja està ultimant els detalls de la propera edició de la prova internacional, que com cada any representarà l'arrencada virtual del calendari d'activitats de primavera de la comarca del Garraf.

El dissabte 16 de març de 2019 es realitzarà la tradicional concentració de vehicles d'època al parc tancat davant de L'illa Diagonal de Barcelona. En aquest lloc, el jurat d'especialistes realitzarà les verificacions dels automòbils inscrits i avaluarà la qualitat de les restauracions i el seu estat de conservació.

Prèviament, a partir del 25 de febrer de 2019 i fins el mateix dissabte de la prova, al centre comercial s'exposarà una cuidada selecció dels cotxes que participaran en el ral·li.

El diumenge 17 al matí, els participants es desplaçaran a la Plaça de Sant Jaume, des d'on prendran la sortida en direcció a Sitges. A la plaça de La Fragata els vehicles quedaran exposats durant tot el dia.

Per finalitzar, el dilluns 18 s'organitzarà una ruta per diverses comarques en la qual participaran bona part dels inscrits del cap de setmana.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No