16 al 18 de març

El 61 Ral.li Barcelona-Sitges comença a caminar

Ja s'han obert les inscripcions del Ral.li Internacional de Cotxes d'Època 2019, que se celebrarà del 16 al 18 de març

Redacció Sitges 04-12-2018 17:03 Lectures 1156
El 61 Ral.li Barcelona-Sitges comença a caminar. Gaby Esono/ Foment Sitges

El 61 Ral.li Barcelona-Sitges comença a caminar. Gaby Esono/ Foment Sitges

L'organització del Ral.li Barcelona-Sitges ja està ultimant els detalls de la propera edició de la prova internacional, que com cada any representarà l'arrencada virtual del calendari d'activitats de primavera de la comarca del Garraf.

El dissabte 16 de març de 2019 es realitzarà la tradicional concentració de vehicles d'època al parc tancat davant de L'illa Diagonal de Barcelona. En aquest lloc, el jurat d'especialistes realitzarà les verificacions dels automòbils inscrits i avaluarà la qualitat de les restauracions i el seu estat de conservació.

Prèviament, a partir del 25 de febrer de 2019 i fins el mateix dissabte de la prova, al centre comercial s'exposarà una cuidada selecció dels cotxes que participaran en el ral·li.

El diumenge 17 al matí, els participants es desplaçaran a la Plaça de Sant Jaume, des d'on prendran la sortida en direcció a Sitges. A la plaça de La Fragata els vehicles quedaran exposats durant tot el dia.

Per finalitzar, el dilluns 18 s'organitzarà una ruta per diverses comarques en la qual participaran bona part dels inscrits del cap de setmana.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament