Espai abandonat

L'històric càmping Buen vino de Calafell es convertirà en un parc d'activitats a l'aire lliure

S'obrirà al març de 2019 i conservarà la pineda existent en aquest terreny de 15.000 metres quadrats

Redacció Calafell 13-12-2018 10:38 Lectures 2177
Els promotors del parc Calafell Aventura anuncien que obriran el 18 de març vinent. Ajuntament de Calafell

Els promotors del parc Calafell Aventura anuncien que obriran el 18 de març vinent. Ajuntament de Calafell

Els promotors del parc d’activitats a l’aire lliure Calafell Aventura han anunciat que obriran el 18 de març. El complex s’està construint a l’històric càmping Buen Vino, conegut en la seva última etapa com a càmping Calafell, a la plaça de l’Estació, amb una inversió que supera els 900.000 euros. La pineda existent en aquest terreny de 15.000 metres quadrats es manté, ja que les atraccions s’hi integren.

Entre les atraccions que tindrà el nou recinte de lleure hi ha minigolf, tirolines, rocòdrom, cinema 4D, servei de bar i restauració, toros mecànics i altres ginys, un espai per a organitzar esdeveniments, una zona de paint-ball i activitats de teambuilding... “És una oferta molt àmplia que pot arribar a públics molt diversos, però que té un especial perfil familiar”, explica el portaveu dels promotors, Isidre Farré.

Han anunciat, a més, que l’entrada al recinte serà gratuïta i que l’accès a les atraccions es farà amb una targeta de prepagament recarregable.

Farré afegeix que “la nostra oferta és diferent a la resta d’ofertes de lleure, de platja o patrimoni històric, que hi ha a Calafell. Podem fer des d’una festa d’aniversari a un concert o un dinar d’una entitat, sempre amb les atraccions del parc com a reclam principal. També oferirem casals per a infants. Ah, i amb quelcom molt senzill, però que és un gran al·licient: gràcies a la pineda, oferirem ombra i una temperatura molt agradable”.

La intenció dels promotors és obrir tot l’any. En època de temporada alta, adreçant-se a turistes, tant d’hotel com de segona residència. Als mesos hivernals, atraient grups escolars d’arreu de Catalunya. No renuncien al públic local, ni al comarcal, en cap època.

Segons Isidre Farré, “la inversió prevista inicialment s’ha duplicat gairebé, perquè volem oferir autèntica qualitat i la màxima seguretat en el Calafell Aventura. La integració de les atraccions respectant la pineda té un cost important; el nostre minigolf serà un dels millors de l’Estat espanyol, i els elements de seguretat que tindran les tirolines són els millors. No deixem cap detall a l’atzar”.

De la seva banda, l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha indicat que “era necessari un espai com aquest dins de l’oferta turística del nostre municipi. Aquest era un espai degradat i en desús, en un indret cèntric. La pineda estava protegida, però no hi havia contingut”. L’alcalde ha afegit que “aquest parc permetrà gaudir d’unes activitats que es fan dins d’un espai natural, i a la vegada serà un ganxo per al turisme familiar, que és una de les nostres apostes de futur”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans