Inserció laboral

L’EINA del Vendrell presenta nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació

Ocuparan 33 persones en situació d’atur durant el 2019 i les accions d’experiència laboral aniran acompanyades amb accions formatives

Redacció El Vendrell 21-12-2018 14:43 Lectures 4917
L’EINA del Vendrell presenta nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació. Ajuntament del Vendrell

L’EINA del Vendrell presenta nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació. Ajuntament del Vendrell

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat nous plans d’ocupació per a la contractació d’un total de 33 persones en situació d’atur dins dels Programa Treball i Formació 2018, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, per tal d’afavorir la seva inserció laboral.

Hi ha quatre línies diferents:

PANP: Accions d'experiència laboral i accions de formació dirigides a persones en situació d'atur no perceptores de prestacions o subsidi i preferentment més grans de 45 anys. Un total de 19 persones (13 persones contractades a 6 mesos i 6 persones contractades a 12 mesos). Perfils: 4 peons de manteniment, 2 oficials de construcció, 2 peons de pintura, 5 auxiliars administratius i 6 auxiliars administratius.

RGC: Accions d'experiència laboral i accions de formació dirigides a persones en situació d'atur beneficiàries o sol·licitants de la Renda Garantida de ciutadania. Un total de 8 persones (7 persones contractades a 6 mesos i 1 persones contractada a 12 mesos). Perfils: 7 peons de manteniment i 1 informador/auxiliar administratiu.

DONA: Accions d’experiència laboral i accions de formació per a dones en situació d’atur, preferentment més grans de 52 anys. Un total de 5 persones contractades a 12 mesos. Perfil: 5 informadors/auxiliars administratius.

COOR: Accions de coordinació i suport del programa: una persona portarà la coordinació del programa entre els diferents departaments, fer el seguiment d’accions de formació, tasques de tutorització mensuals dels participants, accions adreçades a facilitar la inserció laboral dels participants al finalitzar el Programa.

Els contractes es desenvoluparan durant el 2019 i les accions d’experiència laboral aniran acompanyades amb accions formatives amb l’objectiu de fomentar a les persones destinatàries la formació permanent per millorar els seus coneixements, les seves competències i les seves aptituds.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “es tracta del programa de plans d’ocupació més important dels darrers anys amb la contractació de 33 persones que té com a objectiu facilitar la inserció laboral i millorar situacions socials condicionades per un atur de llarga durada”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament