Inserció laboral

L’EINA del Vendrell presenta nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació

Ocuparan 33 persones en situació d’atur durant el 2019 i les accions d’experiència laboral aniran acompanyades amb accions formatives

Redacció El Vendrell 21-12-2018 14:43 Lectures 6272
L’EINA del Vendrell presenta nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació. Ajuntament del Vendrell

L’EINA del Vendrell presenta nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació. Ajuntament del Vendrell

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat nous plans d’ocupació per a la contractació d’un total de 33 persones en situació d’atur dins dels Programa Treball i Formació 2018, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, per tal d’afavorir la seva inserció laboral.

Hi ha quatre línies diferents:

PANP: Accions d'experiència laboral i accions de formació dirigides a persones en situació d'atur no perceptores de prestacions o subsidi i preferentment més grans de 45 anys. Un total de 19 persones (13 persones contractades a 6 mesos i 6 persones contractades a 12 mesos). Perfils: 4 peons de manteniment, 2 oficials de construcció, 2 peons de pintura, 5 auxiliars administratius i 6 auxiliars administratius.

RGC: Accions d'experiència laboral i accions de formació dirigides a persones en situació d'atur beneficiàries o sol·licitants de la Renda Garantida de ciutadania. Un total de 8 persones (7 persones contractades a 6 mesos i 1 persones contractada a 12 mesos). Perfils: 7 peons de manteniment i 1 informador/auxiliar administratiu.

DONA: Accions d’experiència laboral i accions de formació per a dones en situació d’atur, preferentment més grans de 52 anys. Un total de 5 persones contractades a 12 mesos. Perfil: 5 informadors/auxiliars administratius.

COOR: Accions de coordinació i suport del programa: una persona portarà la coordinació del programa entre els diferents departaments, fer el seguiment d’accions de formació, tasques de tutorització mensuals dels participants, accions adreçades a facilitar la inserció laboral dels participants al finalitzar el Programa.

Els contractes es desenvoluparan durant el 2019 i les accions d’experiència laboral aniran acompanyades amb accions formatives amb l’objectiu de fomentar a les persones destinatàries la formació permanent per millorar els seus coneixements, les seves competències i les seves aptituds.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “es tracta del programa de plans d’ocupació més important dels darrers anys amb la contractació de 33 persones que té com a objectiu facilitar la inserció laboral i millorar situacions socials condicionades per un atur de llarga durada”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres