Mercadal

Vilanova es queda sense el mercat setmanal de La Collada

L'Ajuntament assegura que s'ha començat a preparar una licitació per a la construcció d'un equipament comercial definitiu a un terreny prop de l'avinguda de Rocacrespa

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-12-2018 23:49 Lectures 5318
Vilanova perd el mercat setmanal de La Collada. Ajuntament de Vilanova

Vilanova perd el mercat setmanal de La Collada. Ajuntament de Vilanova

Aquest diumenge, 30 de desembre de 2018, finalitza definitivament el mercat dominical de La Collada – Els Sis Camins. Aquest mercat ha estat fins ara ubicat a l'esplanada al costat del centre cívic del barri, i al llarg d'aquests anys ha anat caient tant en assistència de compradors com d'oferta de productes. Hores d'ara només acudeixen al mercat dominical dues parades, per la qual cosa la proposta del mercadal ha esdevingut insostenible econòmicament.

Tot i això, des de l'Ajuntament ja s'ha començat a preparar una licitació per a la construcció d'un equipament comercial definitiu a un terreny prop de l'avinguda de Rocacrespa. Algunes empreses i cadenes comercials ja han mostrat interès en construir un supermercat al La Collada, donat que la zona, a la que cal sumar el Fondo Sumella, no disposa d'un equipament comercial d'aquestes característiques, i és una demanda llargament reclamada pels veïns. Aquesta mesura ja va ser presentada als veïns durant l'acte de l'alcaldessa als barris el passat dilluns 12 de novembre, i compta amb el seu suport.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres