Fins el 15 de febrer

Vilanova obre el termini per demanar el pagament fraccionat en 11 mensualitats d’impostos i taxes municipals

El termini per fer el pagament avançat amb el 5% de descompte començarà el dilluns vinent, dia 7 de gener

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-01-2019 17:46 Lectures 4363

Dimecres, 2 de gener de 2019, s'ha obert el termini per sol·licitar el pagament fraccionat dels impostos i taxes municipals en 11 mensualitats. Aquest és un tràmit presencials que es gestiona des de l'Oficina d'atenció a la ciutadania. Per acollir-se a aquesta modalitat de pagament distribuït en rebuts mensuals sense interessos cal presentar una instància a l'OAC (podeu descarregar el document en aquest enllaç).

Les condicions per acollir-s'hi són: la domiciliació bancària de les quotes, estar al corrent dels pagaments de tributs amb l'administració i no tenir deutes pendents. Finalment, l'import de les quotes resultants no pot ser inferior als 15 euros mensuals. El termini per presentar les instàncies a l'OAC acabarà el 15 de febrer pròxim.

El fraccionament dels tributs és una modalitat que s'aplica a impostos i taxes de cobrament periòdic com l'Impost de Bens Immobles Urbans ( IBI), l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE). La taxa d'escombraries (domiciliaries i industrials) i la taxa de guals. El seu objectiu és facilitar a la ciutadania el compliment dels deures fiscals amb major comoditat en repartir els imports dels rebuts en 11 mensualitats al llarg de l'exercici.

Accés al tràmit del fraccionament de les taxes i impostos

Accès al document per sol·licitat el fraccionament
(Document a presentar, degudament complimentat, a l'Oficina d'atenció a la ciutadania, Plaça de la Vila, 8)

D'altra banda el pròxim dilluns 7 de gener s'obrirà també el termini per presentar la sol·licitud del pagament avançat de tributs. Una opció que també aplica el govern municipal des de fa uns quants anys i que comporta poder beneficiar-se d'un descompte del 5% dels imports.

Aquesta modalitat és extensiva a les liquidacions de l'Impost de Bens Immobles (IBI), l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) i la taxa d'escombraries, tant la industrial com la domiciliaria. Aquest tràmit que també s'ha de fer presencialment a l'Oficina d'Atenció a la ciutadania es podrà fer fins al pròxim dia 1 de febrer.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans