Mercat de Valors

L'exministre vilanoví Josep Piqué dimiteix com a membre independent del consell d'administració d'Aena

El també exlíder del PP a Catalunya argumenta la decisió per noves responsabilitats professionals

ACN Vilanova i la Geltrú 05-01-2019 16:32 Lectures 2241
Imatge en un primer pla de Josep Piqué, president de CITpax, en un acte del Cercle d'Economia celebrat a Sitges. ACN

Imatge en un primer pla de Josep Piqué, president de CITpax, en un acte del Cercle d'Economia celebrat a Sitges. ACN

L'exministre Josep Piqué ha presentat la seva dimissió com a membre independent del consell d'administració d'Aena, així com dels seus càrrecs a la comissió executiva i a la comissió de nomenaments i retribucions. Així ho ha comunicat aquest divendres la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). En la comunicació s'explica que Piqué ha argumentat la seva decisió per l'assumpció de noves responsabilitats professionals que li limiten el temps disponible per exercir els càrrecs a l'empresa "amb la dedicació adequada". El també expresident del PP a Catalunya haurà estat poc més d'un any com a conseller a Aena, ja que s'hi va incorporar a l'octubre del 2017.

La dimissió de Piqué es produeix després del debat sobre la compatibilitat del seu càrrec a Aena amb la seva implicació al projecte de construcció d'un segon aeroport comercial a les afores de Madrid. Fins el passat abril Piqué va presidir 'Air City Madrid Sur', l'empresa que l'impulsa.
 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament