Consorci de Promoció Turística

Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès

De tots els vídeos recollits durant el 2018 al Banc Sabadell Vijazz i al Cavatast, se n’han escollit 5 de finalistes

Redacció Vilafranca del Penedès 31-01-2019 14:36 Lectures 2598
Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès. EIX

Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès. EIX

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat els cinc vídeos finalistes del concurs Penedès Secret, on els penedesencs explicaven a càmera els seus racons, experiències i secrets preferits per donar-los a conèixer a tothom.

De tots els vídeos recollits durant el 2018 al Banc Sabadell Vijazz i al Cavatast, se n’han escollit 5 de finalistes: el secret d’en Roger Pérez, el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs; el d’en Joan Raventós, el paisatge del Penedès; el de la Maria Anglada, la festa de la fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia; el Camí del Riu, d’en Joan Rossell; i el campanar de Vilafranca del Penedès, d’en Xavi de Lamo.

Es pot participar al concurs votant online el secret més destacat fins el dia 6 de febrer. Entre tots els participants, es sortejarà una escapada al Penedès, que inclou l’allotjament Casa del Pi,  àpat a Cal Blay i visita al celler J. Miquel Jané.

L’enllaç per accedir a les votacions és http://bit.ly/TriaSecretPenedes, i també es pot trobar al web www.enoturismepenedes.cat i a les xarxes socials: @enoturismepenedes a Facebook i @enopenedes a Instagram.

El secret més votat i el seu ambaixador seran els guanyadors i passaran a formar part del llistat dels principals atractius i secrets turístics del Penedès, que es desvetllaran abans de l’estiu.

Penedès Secret és una campanya de màrqueting del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que té diversos objectius: pretén seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori, fer que els penedesencs siguin amfitrions de la destinació i millorar les propostes turístiques per fer-les més singulars i úniques.  

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres