Node Garraf

El turisme del Garraf s'apunta al Biosphere

Amb el segell Biosphere es proposen un seguit de requeriments i actuacions per tal que els establiments turístics i les entitats i administracions puguin desenvolupar codis i actituds respectuoses amb el medi natural

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-02-2019 9:42 Lectures 2244

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, de la mà de la Diputació de Barcelona, promou les bones pràctiques en matèria de sostenibilitat al sector turístic.

Amb el segell Biosphere es proposen un seguit de requeriments i actuacions per tal que els establiments turístics i les entitats i administracions vinculades al mateix sector puguin desenvolupar codis i actituds respectuoses amb el medi natural.

Tot just el proper dijous 7 de febrer, a les 12h30, a la sala d'actes Josep Lluís Palacios de la Casa de la Vila, a Sant Pere de Ribes, tindrà lloc l'acte de lliurament dels nous distintius Biosphere, que acrediten el compromís amb la sostenibilitat turística per part d'establiments i entitats del nostre entorn més proper. En concret, s'entregaran un total de 39 acreditacions, de les quals 35 renoven l'adhesió al segell Biosphere; les altres 4 s'estrenen en el compromís.

Quant a la tipologia d'organitzacions que han fet els deures de la sostenibilitat, hi trobem empreses micro, petites, mitjanes i grans; serveis de platges, oficines de turisme, restaurants, allotjaments -com ara càmpings i apartaments-, museus, policies locals, ajuntaments, ports, associacions i la mateixa Agència NODE Garraf. 

En començar l'acte s'explicaran el propòsit i l'abast del compromís Biosphere, a càrrec d'en Francesc Vila, gerent de l'àrea de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. A més s'exposarà la casuística d'alguns dels nous acreditats amb la distinció.

Després del lliurament dels distintius, clouran l'acte l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, i la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet.
 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament