Secció sindicat

La UGT denuncia que el govern de Vilanova els fa fora del seu despatx després de 15 anys

Acusa l'executiu d'assignar-li un despatx més petit i donar-li el seu a la nova secció del sindicat Intersindical

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-02-2019 13:49 Lectures 1301
La UGT denuncia que el govern de Vilanova els fa fora del seu despatx després de 15 anys. UGT

La UGT denuncia que el govern de Vilanova els fa fora del seu despatx després de 15 anys. UGT

La secció sindical de la UGT a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha denunciat avui públicament que el govern local els fa fora del seu despatx, després de 15 anys al mateix local. El sindicat acusa l'executiu de "desnonar-los" i assignar-los "un despatx en el qual no hi té cabuda tota la documentació de la qual en som garants; ni compleix unes condicions mínimes per treballar". Des de la UGT, acusen el govern de Vilanova de "no atendre a raons i decideix desallotjar-nos per cedir el nostre local al nou sindicat independentista Intersindical, el qual ha començat en aquest Ajuntament fa tres mesos".

Carme Moreno, delegada sindicat de la UGT, ha explicat que el "desnonament" es va produir la passada setmana i va anar a càrrec dels operaris de la brigada municipal, ja que el sindicat s'oposava a canviar-se de despatx: "han vulnerat els nostres drets sindicals i la llei de protecció de dades perquè han tocat tota la nostra documentació i les fitxes dels nostres afiliats". La brigada municipal va posar en caixes tots els efectes de la secció sindical, que ara ocupa un nou despatx, però que es queixa que encara no té ni telèfon.

La UGT ha baixat la seva representació sindical després de les darreres eleccions sindicals, a finals de 2018, on per primer cop va obtenir representació el nou sindicat Intersindical.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament