Timol

Sitges organitza una sessió tècnica de treball per promoure el contracte com a eina d’inclusió

La xerrada està orientada a personal d’assessories, gestories i agències de col·locació

Sitges organitza una sessió tècnica de treball per promoure el contracte com a eina d’inclusió . Ajuntament de Sitges

Sitges organitza una sessió tècnica de treball per promoure el contracte com a eina d’inclusió . Ajuntament de Sitges

El Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 acollirà el proper 11 de febrer la sessió tècnica de treball ‘El contracte com a eina d’inclusió’ per donar a conèixer la contractació de persones amb el certificat de discapacitat intel·lectual. La sessió, en el marc del projecte Timol, s’adreça a personal d’assessories, gestories i agències de col·locació.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a partir de les nou del matí i fins a dos quarts d’onze, s’oferirà informació sobre les subvencions i els ajuts que existeixen per poder contractar persones amb discapacitat intel·lectual, compartint des d’un punt de vista pràctic, inquietuds, experiències i dubtes. Alhora, s’explicaran els recursos de suport a les empreses contractants que s’ofereixen, sense cap cost afegit, des del Programa Timol. Es fa un estudi dels llocs de treball per determinar les tasques susceptibles a desenvolupar pels candidats, també s’ofereix un seguiment en tutories en el lloc de treball i suport als treballadors de l’empresa, entre d’altres. A Sitges, l’Eco de Sitges i l’Hotel Melià, són dues de les empreses que participen en el Programa Timol.

L’acte, que s’inclou en el marc d’una sèrie d’accions per promoure l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual, està organitzat des del Programa Timol en el que participa l’Ajuntament de Sitges juntament amb els consistoris de la resta de la comarca del Garraf i el Consell Comarcal del Garraf. A banda de la sessió de Sitges, s’organitzaran dues més amb el mateix contingut a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes (dimarts 19 de febrer de 9 a 10.30 h) i a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (dimecres 6 de març de 9.00 h a 10.30 h).

El projecte Timol pretén facilitar la inclusió social en l’accés al mercat laboral ordinari de persones amb diversitat funcional mitjançant una formació adequada, capacitació laboral i posterior seguiment de la persona en el seu lloc de treball.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!