Cambra de Comerç de Tarragona

Cunit participa en un programa sobre com adaptar-se a les noves tendències comercials

Les sessions informatives són itinerants i s’adrecen a personal tècnic de Promoció econòmica i empresaris/es. Dimarts vinent es farà a Cunit

Redacció Cunit 07-02-2019 10:07 Lectures 2009

La Cambra de Comerç de Tarragona, amb la col·laboració de la Diputació, organitza un programa per ajudar a diverses poblacions a millorar la promoció econòmica. Els nous models de negoci comercial, físic i online, i els nous hàbits de consum estant produint forts impactes en sector comercial. Aquesta iniciativa va adreçada principalment a poblacions turístiques, on els establiments comercials han d’adequar la seva activitat a dos períodes de venda molt diferenciats entre la temporada turística i la resta de l’any. En aquest programa hi participen els municipis de Cunit, Salou, Torredembarra, Altafulla i Roda de Barà.

Aquest projecte consisteix en un intercanvi d’experiències, que pretén fomentar el coneixement sobre les diferents activitats i campanyes comercials que porten a terme els diferents municipis turístics al llarg de l’any. D’aquesta manera, les trobades seran itineriants i hi participaran personal tècnic de Promoció econòmica dels diversos ajuntaments i empresaris/es. Després d’una primera trobada a Salou, dimarts 12 de febrer al matí, la jornada tindrà lloc a Cunit. Es preveu una sessió teòrica d’intercanvi i un tomb pels comerços del Nucli Antic del municipi.

Les conclusions de la primera trobada celebrada a Salou, dimarts 5 de febrer, ha incidit sobre la necessitat de trobar nous models de negoci comercials per al segle XXI en els municipis turístics, on es destaca que l’any 2020 l’experiència de compra generada en el client serà el distintiu més important que els comerços hauran de tenir en compte, inclús per damunt de l’assortiment, del producte o del preu. De manera, que el projecte pilot pretén que en les programacions d’activitats i campanyes en què participi el comerç del municipi, es tinguin en compte les noves tendències que està afrontant el sector per tal que puguin adaptar-se millor a la era omnicanal.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No