16 a 18 de març

Inspiració centenària en la imatge del Ral.li Barcelona-Sitges 2019

Recorregut tradicional en una edició del Ral·li que ret homenatge a una marca que compleix 100 anys d'existència

Redacció Sitges 07-02-2019 10:38 Lectures 2403
Inspiració centenària en la imatge del Ral.li Barcelona-Sitges 2019. EIX

Inspiració centenària en la imatge del Ral.li Barcelona-Sitges 2019. EIX

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges ja té enllestits els principals detalls de la seva edició número 61, que tindrà lloc els dies 16 a 18 de març de el 2019.

Amb motiu de la celebració dels 100 anys de Citroën s'ha triat un Type A, primer automòbil fabricat per la firma dels dos chevrons, com a inspiració per al disseny del cartell oficial de la prova. Una unitat perfectament restaurada d'aquest model es podrà veure a l'exposició de cotxes d'època del C.C. L'illa Diagonal (del 25 de febrer al 16 de març) i serà l'encarregada d'obrir el Ral·li enguany.

Dissabte 16 es realitzaran les verificacions tècniques prèvies a la celebració del Ral·li l'endemà.

Els participants es concentraran a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona diumenge 17 de març al matí i sortiran en direcció a Sitges a les 10.30.

L'itinerari els portarà des de la Ciutat Comtal (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes del Garraf i arribada al Port de Sitges-Aiguadolç, aproximadament a les 12.00. Després d'un breu descans, es reiniciarà la marxa cap el centre de Sitges (Av. Port d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaça Indústria – 1 de Maig – Passeig de la Ribera cap a Hotel Calipolis – Volta pel passeig de terra) fins arribar a La Fragata.

Els cotxes s'exposaran al parc tancat fins a les 17.30 aproximadament.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament