BBVA Research

El 20% de la despesa dels consumidors es fa a Internet

Les compres on-line ja suposen un 10% de la facturació de les empreses

ACN Barcelona 08-02-2019 14:22 Lectures 3714

El 20% de la despesa que fan els consumidors ja és a través d'Internet. Així ho indica l'informe sobre consum publicat aquest divendres per BBVA Research, que constata el creixement del comerç electrònic a l'Estat espanyol. De fet, un 10% de la facturació de les empreses ja arriba a través de les compres per Internet, i el 2018 va arribar als 35.000 milions d'euros, 7,5 vegades més que deu anys abans. El mateix informe indica que un 53% de la població va fer una compra online durant l'any passat almenys una vegada, el que suposa 18,5 milions de persones. Segons BBVA Research, el volum de compres per Internet a empreses estrangeres dels clients d'aquest banc ha crescut un 160% des del 2015, mentre que el de les empreses de l'Estat s'ha duplicat.

L'informe indica que les empreses que més facturen en comerç electrònic són les més grans. Així, el pes de les vendes per Internet va créixer dos punts a les companyies que facturen més d'un milió d'euros, però només una dècima per les de menys de 50.000 euros.

"Les empreses de menor mida estan quedant enrere en el camí de la digitalització", assegura l'informe. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No