Mostra multisectorial

La nova imatge de les Fires de Maig de Vilafranca posen en valor els quatre sector principals

Pere Regull: “Les Fires de Maig se celebren perquè són útils. Un 75% dels expositors de l’any passat ja han confirmat la seva presència”

Redacció Vilafranca del Penedès 19-02-2019 10:14 Lectures 828
La nova imatge de les Fires de Maig de Vilafranca posen en valor els quatre sector principals. Ajuntament de Vilafranca

La nova imatge de les Fires de Maig de Vilafranca posen en valor els quatre sector principals. Ajuntament de Vilafranca

En roda de premsa s’ha presentat aquest dilluns la nova imatge de les Fires de Maig d’enguany, amb la presència de l’alcalde Pere Regull, del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i membres de la comissió de Fires. La imatge, segons afirmaven des de l’empresa de comunicació de la Fira, parteix d’una imatge consolidada de les Fires i “s’ha volgut crear una imatge central sobre un fons llis i net, molt de color i una estètica actual que permet molt de joc a les xarxes socials”. En la imatge central de les Fires destaca la presència dels quatre sectors principals (automoció, maquinària agrícola, equipament de la llar i el vi).

Joan Manel Montfort ha aprofitat per exposar algunes dades que ja es poden fer públiques sobre les fires d’enguany. Després de l’enquestes realitzades l’any passat entre els expositors on un 81% van manifestar que tenien intenció de tornar, “a hores d’ara ja estem en un 75% que han confirmat que vénen. Estem en el bon camí”, ha dit el regidor. Montfort també ha assegurat el manteniment de l’espai Jugafira i l’espai Demo i la continuïtat del pavelló de la Gamba com espai temàtic de l’equipament de la llar i ha remarcat l’aposta per la innovació que li va valer rebre accèssit del premi  d’innovació en el Congrés de Fires de Catalunya.

L’alcalde Pere Regull ha afirmat que “l’Ajuntament no ha decidit fer les Fires. Se celebren perquè són útils. Quan veus que un 81% dels expositors volen tornar i que un 75% ja han confirmat la seva presència, vol dir que hi ha negoci, benefici, activitat econòmica... i això és riquesa i llocs de treball”.

Per part dels diferents membres de la comissió de fires s’ha destacat que a nivell d’automoció les Fires tenen molt de ressò a Catalunya i que enguany serà una oportunitat òptima per veure vehicles elèctrics, híbrids, de gas i equipats amb noves tecnologies. Pel que fa a maquinària agrícola, les Fires de Maig de Vilafranca és l’exposició més important pel que fa a m2 de la demarcació de Barcelona, cosa que atrau molt de visitant forà.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres