Nova etapa

Leroy Merlin inaugura la seva nova botiga a Vilanova i la Geltrú

La botiga opera sota el concepte “COMPACT” i ha suposat una inversió aproximada de 1,2 milions d'euros

Leroy Merlin inaugura la seva nova botiga a Vilanova i la Geltrú. Leroy Merlin

Leroy Merlin inaugura la seva nova botiga a Vilanova i la Geltrú. Leroy Merlin

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Leroy Merlin ha inaugurat avui la seva nova botiga a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) sota la denominació COMPACT, que obre al públic demà dimecres. Per part de Leroy Merlin han estat presents a la inauguració el director regional de Catalunya, Rodolfo Casero, i el director de la nova botiga de Leroy Merlin COMPACT Vilanova, Carlos Bravo, entre altres membres de la companyia. A més, per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i Massana.

Leroy Merlin COMPACT Vilanova és fruit de la convergència entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del proppassat 1 de gener i que culminarà el 2020. La remodelació d’aquesta botiga ha suposat una inversió aproximada d’1,2 milions d’euros. Té una plantilla de 65 persones, aproximadament, la majoria de les quals provenen de municipis propers, i crea entorn de 30 llocs de treball indirectes. Així, els col·laboradors de Vilanova i la Geltrú se sumen als més de 1.400 col·laboradors que la companyia té a Catalunya.

D’aquesta manera, Leroy Merlin afavoreix la dinamització i la generació de riquesa a les zones on s’ubica i representa un actiu important per a les economies d’aquesta zona. En aquesta línia, la botiga confia en empreses locals per oferir els seus serveis de neteja, instal·lació i seguretat, entre d’altres. Carlos Bravo, director de Leroy Merlin COMPACT Vilanova, ha destacat que “gràcies a la integració de dues grans companyies, avui tenim l’oportunitat d’inaugurar aquesta nova botiga a la ciutat per inspirar els nostres clients en els seus projectes de llar”.

A més a més, Bravo ha volgut “donar les gràcies a tot l’equip humà que forma part d’aquest projecte per la seva il·lusió i compromís”. La botiga de Vilanova i la Geltrú disposa d’una superfície comercial de més de 2.400 m2 i opera sota el concepte “COMPACT”, que ofereix una selecció de productes que fan la compra més còmoda, com també un servei personalitzat per concretar idees i projectes sobre la llar.

El nou establiment posa a disposició dels consumidors 14.500 referències en estoc i més de 70.000 sota comanda. La botiga està ubicada a la ronda d’Europa, 46 i té un horari comercial de 8.30 a 21.00 h de dilluns a dissabte, i diumenges i festius d’obertura. D’aquesta manera, Leroy Merlin es consolida com a líder del condicionament de la llar i continua la seva aposta per la transformació digital, per acompanyar els clients per mitjà d’una experiència omnicanal adaptada a les noves necessitats dels consumidors.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local